Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dramatický příběh vznikl podle stejnojmenného autobiografického bestselleru Lorenza Carcaterry a představuje kontroverzní vyprávění o událostech, které nemilosrdně ukončily dětství čtyř chlapců a uvrhly je do světa nejhrubšího násilí. Ani po mnoha letech bolestivé vzpomínky nelze vymazat: svět Pekelné kuchyně jim nabídne možnost vyrovnat staré účty... (Universal)

(více)

Diskuze

oasismanik

oasismanik (hodnocení, recenze)

Fakt vám to prišlo tak dobré? Možno kniha by bola lepšia, ale však ten film nemal ani zmysel, presne ako opička píše, jedine plus bola tá prvá tretina filmu a herecké obsadenie. 

na příspěvěk reagoval Zikus

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Vynikající snímek; bohužel v TV roztahaný kvůli stupidním reklamám na víc jak tři hodiny, ale jinak bez chyby. R. DeNiro nebo D. Hoffman tradičně skvělí, takže 100/100...:)))

oPICKA3773

oPICKA3773 (hodnocení, recenze)

po pociatocnom uchvateni musim povedat ze dej je prilis jednoduchy a roztahany...... a vypoved toho straznika vo filme nedava zmysel. keby chcel mohol klamat :D a film by stracal pointu. verim ze v knizke to je vymakanejsie

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Braveheart

Braveheart (hodnocení, recenze)

Mno já po shlédnutí filmu nemohl ani spát, pořád sem měl strach že přijde dozorce Nokes a natrhne mi pozadí. Ale je to excelentní film, zvlášť ta první část v Hells Kitchen, ještě než se dostanou do pasťáku, nemá chybu

Bay_watch

Bay_watch (hodnocení, recenze)

kre*éni z primy ho dávali o půlnoci i před cca 3/4 rokem, když ho taky vysílali :) holt, zvyk je železná košile

(fjw)

(fjw) (hodnocení, recenze)

Předvčírem jsem si ho koupil na dvd co vyšek k časopisu. Hodně dobrý snínek.

bernajk

bernajk (hodnocení, recenze)

Nechapu, jak ti kret*ni z primy muzou dat tento film o pul jedne v noci. A jine vetsi blbosti davaji v deset hod vecer. Musi tam byt uplne na hlavu.

 (hodnocení, recenze)

Hvězdně obsazený film. Kevin Bacon je neuvěřitelně věrohodnej, tímhle filmem se pro mě stal jedním z nejlepších herců. Druhá půlka je o něco horší, ale i tak pro mě jeden z nejoblíbenějších filmů.

Reklama

Reklama