Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele RedRose k tomuto seriálu (3)

Ztraceni ve vesmíru (2018) 

Originální seriál jsem neviděl, ale film se mi proti obecnému hodnocení opravdu líbil... Být to vysíláno na Disney Channelu tak to má rakerový úspěch... Od Netflixu jsem čekal trochu víc... Ano je to natočeno kvalitně a levné to určitě nebylo... Je to rodinná sci-fi zábava, ale i přesto, je to místy trochu moc pomalé, je tam i na rodinný seriál trochu moc hloupostí a dějová linka s Dr. Smith je vysloveně dementní!!! Jinak OK a protože "ztraceni ve vesmíru" jsou vlastně až po první sérii, tak jsem na tu druhou opravdu zvědavý... 1. série 59% ()

Dopad (2018) (S01E01) 

Trochu rozvleklé a casting ve filmové verzi se mi asi líbil víc, ale zvyknu si... Jinak nemám celkem co vytknout a jsem zvědavý co se bude dít... Možná mi už něco uniklo, ale vážně je jedna z dcer černoška ?? ()

Diamanty na obloze (2018) (S01E02) 

děj postrádá potřebné tempo... v pilotu jsem to ještě ustál, ale tady už to mělo být svižnější... ()

Reklama

Reklama