Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (1)

Ztraceni ve vesmíru (2018) 

1. řada **: proč... PROČ! Proč když už někdo dostane peníze,si nezaplatí solidního scénáristu a najme debila co staví VEŠKEROU zápletku na náhodě. Prakticky veškerý hybatel děje je laciná náhoda (prostě být ve správný čas na správném místě je klíč). Navíc, pokud tohle má být elita lidstva, slovo vyhubení vidím jako prospěšnou věc. Čím postavy přemýšlejí, to by mě opravdu zajímalo (ano, zase scénář). Přitom myšlenka je celkem pěkná a vizuál naprosto dokonalý. Snad #2 se poučí... 2. řada **: ...nepoučili. Hned první epizoda a jedna háhoda/nehoda za druhou. A každá je spouštěčem další akce (nebo změny děje). Další epizody to samé. Retardované chování postav pokračuje a já si vůbec nejsem schopen seriál vychutnat, protože mě irituje jen co začal. A ta dějová prasárna mezi devátou a desátou epizodou byl doslova hnus. Jediná změna oproti první řadě je větší množství dynamických momentů (děj prostě jede). I tak je seriál nekoukatelný. 3. řada ** : Naprosto žádný posun. Idiocie a náhoda vládne Robinsonovím od začátku do konce. Je úplně jedno jak moc je to “akční”, když imbecilita mlátí postavami prakticky v každé epizodě. Tak třeba. Proč jednoho “vzbudí” a zbytek nechá spinkat v mrazáku (které pak s sebou vláčí)? Zase jsme na planetě, která je ohrožuje? Proč Will mačká náhodně čudlíky, aniž by tušil co se může stát? Vážně brouci co žerou skálu zrovna teď? Fakt selhání katapultu (kdy kdo vůbec viděl, že ve filmu selže v letadle katapult)? Fakt máme čas na dlouhé reunion tanečky? Prostě čím déle série jede, tím víc se spoléhá na náhodu (a nehodu), které formují děj. A to mě rozčiluje. Jsem rád že je seriálu konec. Vypadá sice moc hezky, ale bez koukatelného scénáře je to o ničem. ()

Reklama

Reklama