Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele Mrkvič k tomuto seriálu (1)

Ztraceni ve vesmíru (2018) 

1. série je dost povedená. A to mě čeká druhá, která má lepší hodnocení. Znám hlavně film s Joyim a kreslený seriál jen hodně matně. Postavy, jejich povahy, osudy, kdo přežije, kdo proč a jak, tedy jsem nemohl očekávat žádné překvapení. I tak jsem ale nejednou musel pustit další díl, abych viděl, jak se problémy Robinsonových vyvrbí. Oproti jiným současným scifi seriálům jsou Robinsonovi vizuálně snad nejlepší, herecky skvěle obsazení a těch pitomostí naštěstí je také minimum. 2. série začala skvělým dílem, ale bohužel po návratu Resolutu přišlo několik dílů, kde se děj musí věnovat všem postavám, ač se u nich neděje nic zajímavého, nebo se vymýšlí zbytečné a ne moc zajímavé zápletky. Druhá polovina řady je ale už napínavější a spojuje takřka už jen to podstatné. Příprava na třetí řadu slibuje zase něco trochu jiného a snad to bude zase fajn. 3. série se už v nelogických nesmyslech strašně moc topí. Aby scénáristi dotáhli vše do konce, tak se logika už ani trochu neřeší a je to porod. Co se dalo v prvních dvou řadách odpouštět už divák, kvůli slabému příběhu a ještě slabším vztahům mezi postavami, nepřekousne. Že všechno dopadá až v poslední vteřině, na akurátní počet kWat, prostě drama na maximum, tak už působí jen úsměvně. A hrání si s tím, kdo snad umře? V tomhle seriálu? Trapný. Třetí řada tak seriál sráží do lepšího průměru. ()

Reklama

Reklama