Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (176)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Základ je pristúpiť nato, že sledujete rodinný seriál, kde najdôležitejší je pátos a rodinné hodnoty. SPOILERy! A jediná vec, ktorú máte vo svete Stratených vo vesmíre istú, že nikto z nich nikdy neumrie. Aj keď to každú časť vyzerá, že zomrú aspoň traja (prípadne všetci), alebo keď dokonca naozaj zomrú, vždy sa to nejak nakoniec spraví a prežije aj ten robot.  A tolerujete to, pretože ste si Robinsonovcov obľúbili, všetci sú charakterovo rozdielni, nepríliš iritujúci, a všetci rovnako odhodlaní. Je to taký príjemný chlapecký seriál na nedeľu ráno. Užil som si ho (aj napriek/vďaka  dvojročnému čakaniu, ktoré nám corona pripravila, po jednom z najdrsnejších cliffhangerov, čo televízia zažila). Obľúbené postavy: Judy, dr. Smith. Obľúbená epizóda: S02 E10. ()

djfun 

všechny recenze uživatele

Tolik proklamačních hesel, tolik ideologistických patetických dialogů, tolik klišé a dementních reakcí a tolik příšerných, do očí bijících nelogičností jsem asi nikdy pohromadě neviděl. Na druhou stranu zajímavý příběh, docela trefený casting a hlavně - aspoň u prvních dvou sérií- budovaný napětí, co Tě žene zvědavě dál... aspoň pokud jsi fanda sci-fi. Třetí sérka je už naprostou pohádkou pro děti, a to víc, než přihlouplou. ()

Reklama

Scar 

všechny recenze uživatele

Na seriál tohto typu som čakal veľmi dlho. V ničom netlačí na pílu, postáv je tak akurát a spoznávame ich takým akurátnym tempom, aby v tom nebol chaos. Vyzdvihujem najmä dizajn a to po všetkých stránkach, či už ide o správne ladenie farieb, dobre navrhnuté kostýmy, vesmírne lode a vozidlá, ako aj prírodu a fyzikálne javy v novom svete. Ako dávny fanúšik Battlestar Galactica si to užívam. Je tu síce menej vesmírnej akcie, ale zasa viac výpravy a otvoreného prostredia, počasia. Psychológia funguje podobne, postavy sú sympatické a dialógy majú správnu dĺžku a pointu. Som prekvapený. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tak jsem zkusil sci-fi seriál o rodince putující vesmírem a po delší době to byl pro mne seriál z kategorie běžná americká produkce a musím uznat pozitiva : solidní vizuál ,akce a působilo to celkem inteligentně a to nemluvím o opravdu dobrých hereckých výkonech, jenže po třech dílech mne začala obtěžovat na uhlazená šablonovitost a korektnost amerických mainstreamových věcí zvláště v žánru rodinný film. Z vědeckého účelu jsem víc jak tři díly nedal - je vidět že technicky tento typ seriálů vysílaných někdy odpoledne udělal ohromný skok k celovečerním filmům, ale z ostatních filmových hledisek pro mne žádná přitažlivá změna. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový LOST IN SPACE to se mnou měl snadné, protože jsem z těch, co milují příběhy z vesmíru a co se spokojeně usmějí pokaždé, když robot zahlásí "Nebezpečí, Wille Robinsone!" Nic náročného, originálního nebo překvapivého nečekejte, tady se servíruje pohodové rodinné sci-fi dobrodružství se sympaticky napsanou, obsazenou a zahranou rodinkou, před kterou scenáristé učebnicově vrší jednu překážku a dilema za druhým a každé rozhodnutí a čin mají své následky. Je to přiměřeně napínavé, akční, dojemné i vtipné, vypadá to výpravně a má to zajímavou záporačku. Snad jen škoda, že se to odehrávalo na planetě, která vypadala jako dvojče Země. Hodně příjemná oddechovka. ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)

Reklama

Reklama