Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Videa (5)

Trailer

Recenze (175)

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série až 3. série - 80 %  Sice mi chvilku trvalo, než jsem celý seriál dokoukal, ale jsem rád, že jsem vytrval. Je to moje guilty pleasure, které má jednoduchý příběh plný klišé, ale vám to nevadí. Vizuál jedna báseň, sympatické postavy, hudba jak z velkofilmu - co víc si přát. Vidět to v pubertě, tak brečím štěstím. Spokojenost. ()

Nykrous 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Don West (Ignacio Serricchio), zde má velmi těžký úkol udržet příšerné herectví a otravnost ostatních postav na svých bedrech. Bez něj a snad Penny bych to asi nevydržel sledovat. Všichni tu hrozně přehrávají a každý zde mluví a kouká do dáli jako nějaký filosof. Do toho to všichni říkají tím úplně stejným stylem. Slovo Robinson jsem tu slyšel snad milionkrát (Hlavně když si Robinsonovi mezi sebou řekli vícekrát celým jménem než jen křestním) a už mi to drásalo nervy. Rodina zde celkové funguje poměrně špatně a nerealisticky. Smithová, která měla potenciál se stát postavou, do které se nejlépe vcítím, tu je příšerně otravná a přehrává tak, že ji to nemůže nikdo věřit. Je tu brána za geniální a já umíral při každém jejím nápadu a při tom, jak ji to vyjde. Maureen taky příšerně zahraná a ještě k tomu je její postava taky k nevydržení. Scénář je něco tragického. Hustota zvratů a jejich klišovitost je na absolutním maximu. Když jsme v té nejlepší chvíli tak se něco posere. Naopak když jde do tuhého, tak jsou zachránění. Jasný, je to tak v každém seriálu, ale tady se prostě nestane, že by se to stalo jinak. Uměle a nefunkčně se to tím snaží zdramatizovat, ale akorát oddalují to co mě reálně zajímá. Ve 3. sérii se dost věcí značně zlepšilo. Planety, charaktery i zvraty. Celkový audiovizuál, ale hlavně vizuál je prostě vrchol v seriálové tvorbě. Celková záhada ohledně robotů mě také dost brala a objevilo se zde pár super momentů. Nějaké kladné emoce jsem přitom také pocítil. Konec dost velký bordel. 55% ()

Reklama

Sharpooter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ztracení ve vesmíru určitě není seriál k zahození, ale taky nepatří k těm nejlepším, které nám může dnešní svět nabídnout. První série je nejslabší, některé díly v ní jsou opravdu odpad, rozjezd mohl být zpracován lépe. Druhá řada už je lepší a asi i nejlepší, má dobrý příběh, je i trochu napínavá, připomíná Trosečníka, nebo Marťana. Třetí řada je něco mezi první a druhou řadou kdy hlavně poslední dva díly byly nic moc, ale úplné zakončení seriálu (asi posledních 5 minut) bylo dobré. Celkově je seriál mířený hlavně na starší děti a teenagery. Jde spíše o rodinné sci-fi, takže žádné hvězdné války nečekejte. Je to v podstatě taková pohádka, která ale neurazí ani dospělé publikum. Co mi celkem vadilo, byla zápletka asi třetiny dílů, kdy se něco pokazilo, respektive nešlo podle plánu, nebo prostě selhaly motory, atd. Příběh je na takovýchto nehodách/náhodách vystavěn a občas to bylo až do očí bijící, jak je to neoriginální. V každém seriálu jsou nějaké náhody, které pomáhají vystavět příběh, ale tento seriál je na nich postavený kompletně. Efekty byly skvostné, měl jsem pocit, jako bych na různých planetách, nebo ve vesmíru opravdu byl, takže za tohle obrovský palec nahoru. Herci byly sympatičtí, některé jsem znal i z jiných projektů a jejich postavy byly dobře napsány. Doporučil bych tento počin? Ano, ale nesmíte od toho nic čekat, jinak budete zklamáni. 7/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový LOST IN SPACE to se mnou měl snadné, protože jsem z těch, co milují příběhy z vesmíru a co se spokojeně usmějí pokaždé, když robot zahlásí "Nebezpečí, Wille Robinsone!" Nic náročného, originálního nebo překvapivého nečekejte, tady se servíruje pohodové rodinné sci-fi dobrodružství se sympaticky napsanou, obsazenou a zahranou rodinkou, před kterou scenáristé učebnicově vrší jednu překážku a dilema za druhým a každé rozhodnutí a čin mají své následky. Je to přiměřeně napínavé, akční, dojemné i vtipné, vypadá to výpravně a má to zajímavou záporačku. Snad jen škoda, že se to odehrávalo na planetě, která vypadala jako dvojče Země. Hodně příjemná oddechovka. ()

T2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavne poteší, že to je výborne technicky zvládnutý seriál. Radosť pozerať, že sa s tým dosť vyhrali, či už pri tvorbe kostýmov, másk, žiadny prestrelený sci-fi s množstvom zbytočne uletených mimozemšťanov, pekne vypracované kulisy vesmírnych lodí, poteší minimum trikových sekvencií. Príbeh v pohode, herci fajn, nechýba dobré napätie. Prvá séria ma milo prekvapila. /75%/ ()

Galerie (711)

Zajímavosti (6)

  • V 33 minúte má Peny (Mina Sundwall) v rukách za chrbtom obálku. Keď sa otočí, má ruky prázdne. V ďalšom zábere už opäť obálku drží. (Kuzlo)
  • Alfa Centauri je trojhvězda a svou vzdáleností 4,37 světelného roku také nejbližší hvězdný systém od sluneční soustavy. Na obydlené planetě ze třetí série si můžeme všimnout domů z části postavených 3D tiskárnou. (DJMaroko)

Reklama

Reklama