Reklama

Reklama

Ztraceni ve vesmíru

(seriál)
  • USA Lost in Space
Trailer 1
USA, (2018–2021), 23 h 18 min (Minutáž: 39–66 min)

Hrají:

Mina Sundwall, Molly Parker, Toby Stephens, Parker Posey, Maxwell Jenkins, Taylor Russell, Ignacio Serricchio, Amelia Burstyn, Raza Jaffrey, Ajay Friese (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(28)

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (Netflix)

Recenze uživatele GCorsini k tomuto seriálu (3)

Ztraceni ve vesmíru (2018) 

To byla fakt hrůza. Rodinné sci-fi k nedělnímu pečenému kuřeti, při kterém si můžete povídat a nikdo to nepřepne jen proto, protože mají všichni mastné ruce. Škoda zahodit tak kvalitní provedení na takovou břečku pro devítileté chlapečky, co sbírají bionicle... ()

Série 1 (2018) (S01) 

Fakt hrozně moc mě štve, když postavy, které tam oplývají vysokocákajícím IQ, pak náhle udělají rozhodnutí, které by učinil jen ten největší imbecil. Seriál má pěkné zpracování, ale příběhová linka mě dohání k šílenství. Ani jedna zápletka není propracovaná, jen tenhle šlápl do hovna a nějaký čas si bude muset vyškrabovat podrážku, ale ke konci má zas zářivé botky. Opět jeden seriál u kterého mám neustále chuť někoho z nich profackovat, aby se vzpamatoval. První série fakt ne-e. A nechápu na základě čeho ten robot začne říkat někomu mami. Přenes moje kulky blíže k trupu a jsi můj pán? Proboha... ()

Neznámo (2019) (S02E08) 

Jediný kdo dokáže loď řídit je robot. Robot poslouchá jen kluka. Kluk poslouchá matku. Ale jasně, radši uděláme vzpouru a vyřkneme spoustu heroických keců, než aby řekli klukovi "ať robot nic nedělá,dokud nevyřešíme situaci s kyslíkem a vodou". Já se divil, že po první kritizované sérii je najednou hodnocení tak vysoké. Už to asi chápu. Na tenhle stupidní seriál pak už nikdo se zdravým úsudkem dál nekoukal. ()

Reklama

Reklama