Reklama

Reklama

Bažina

(seriál)
Trailer 2
Polsko, (2019–2023), 15 h 11 min (Minutáž: 48–61 min)

Režie:

Jan Holoubek

Hrají:

Andrzej Seweryn, Dawid Ogrodnik, Magdalena Walach, Zofia Wichłacz, Agnieszka Żulewska, Ireneusz Czop, Piotr Fronczewski, Gabriela Muskała (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(17)

Obsahy(1)

V polském městě na začátku 80. let najdou zavražděnou prostitutku a vedoucího mládeže. Policie ale s případem zachází tak, že vzbudí podezření dvou novinářů. (Netflix)

Recenze uživatele petikacka k tomuto seriálu (3)

Bažina (2018) 

Nooo, dobový vizuál 80.-ek je perfektní. Příběh na začátku vypadá jako výborná zápletka. Ovšem postupem děje se to napětí kamsi vytrácí, tempo se jaksi zpomaluje a na konci se rozplizne nějak do ztracena. Nebylo to úplně špatné, ale takový "Učitel" byl určitě lepší. No a náš seroš "Svět pod hlavou" byl určitě o několik levlů výš. Za mě 65% ()

Rojst (2018) (S01) 

Nooo, dobový vizuál 80.-ek je perfektní. Příběh na začátku vypadá jako výborná zápletka. Ovšem postupem děje se to napětí kamsi vytrácí, tempo se jaksi zpomaluje a na konci se rozplizne nějak do ztracena. Nebylo to úplně špatné, ale takový "Učitel" byl určitě lepší. No a náš seroš "Svět pod hlavou" byl určitě o několik levlů výš. Za mě 65%    (14.01.2021) ()

Bažina 1997 (2021) (S02) 

Tak druhá série je určitě lepší než ta první. Je to ucelenější a udržuje to diváka pořád v pohotovosti. Takových bažin musí na světě existovat milion, ale jen málokdo o nich něco natočí. Mě osobně by zajímala taková nějaká naše česká bažina a seroš o ní natočený....Za mě 85% ()

Reklama

Reklama