Reklama

Reklama

Zlomek sekundy

Trailer

Obsahy(1)

Roku 2008 je vlivem globálního oteplování Londýn zatopen a skleníkový efekt změnil den v takřka nekonečnou noc. V takto ponurém prostředí se ovšem objevuje ještě jeden problém: záhadný zabiják, který vraždí s nevídanou bestialitou - vytrhává lidem srdce. Případ vyšetřuje detektiv Harley Stone (Rutger Hauer), drsný policista, jehož metody často dohání jeho nadřízené k šílenství. Proto je mu nedobrovolně přidělen parťák slušňák Dick Durkin (Neil Duncan), pro kterého jsou naopak předpisy svaté. Vzájemné neshody budou muset ovšem odložit, protože rozhodující střet s bestií se nezadržitelně blíží. (Anthony)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (173)

Derek 

všechny recenze uživatele

tak tento re-watch bolel. naposledy som to videl asi v 95tom ale tento raz som to skoro nedal do konca. rutger hauer prehrava ako blazon, akcia neprehladna a chaoticka (sharp dokoncoval film potom co maylam produkciu opustil) a hudba otrasna. zatopeny a krysami presiaknuty londyn je vsak skvely. za zmienku stoji i fakt ze hlavne monstrum navrhol stephen norrington (reziser bladea a ligy vinimocnych)... ()

Spock 

všechny recenze uživatele

Zase jeden z kvalitních snímků s nízkým hodnocením. 57٪ procent je pro Zlomek sekundy opravdu málo. Co na tomto snímku zasluhuje vyšší hodnocení? Je to hlavně skvěle vykreslená atmosféra nedaleké budoucnosti a autentický hlavní hrdina, policista, ztvárněný skvělým R. Hauerem. Opravdu se na tu roli hodí, stejně jako jeho potrhlý kolega. Zajímavý nápad s vyrýváním zpráv do kůže, zřejmě dost bolestivá záležitost. : ) Boj v polozatopeném metru se mi taky moc líbil. Rozhodně bych film nepovažoval za epigona Predátora 2. Sice se v obou dvou filmech střetávají drsní policisté s „monstry“, které s nimi chtějí hrát bizardní hru na jejímž konci by měl zákonitě jeden z jejich hráčů zemřít, ale samotná hra a kulisy, ve kterých se hraje, jsou úplně jiné. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu je úplně a naprosto všechno přesně tak, jak čekáte. Úplně přesně. Ten film vás nemá prakticky čím překvapit. Všechno tam je, jak v podobných filmech být má. Přehnaná drsnost hlavního hrdiny, zdánlivá kancelářská uťáplost jeho nového parťáka, sprchová scéna hrdinovy přítelkyně (palec nahoru, Kim), hlášky. V podstatě ten film není vůbec nic jiného, než neoriginální, přes kopírák braný akčně horrorový sci-fi kýč. Otázkou je, jestli to je dobře nebo špatně. Nebo jinak. Úplně tou nejhlavnější otázkou je, zda vám to bude vadit nebo ne. Vadilo mi to? Nějak zvlášť ne. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Nehoníme to, ono to honí nás!" Moje další nostalgická vzpomínka na devadesátky a dobu videokazet. ZA mlada mě mrazilo s atmosféry v post apo Anglii. Film zdobí neotřelá výprava a brutálně syrové scény. Drsňák Hauer a jeho pekelné hlášky nemají chybu. Tahle role mu dokonale sedla. Duncan to odlehčí svým vtipem. Husté napětí s tepajícím zvukem tlukotu srdce nejde zapomenout. Zabijácký mimozemšťan je sice kopie Predátora ale vem to ďas!. 7/10 ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Pavlové Trávníček a Soukup tomu dali tu správnou korunu. Chlapácký dabing zde rozhodně nenudí :-) Vzhled mimozemšťana spíše připomína vetřelce ( rypák, tekoucí sliz ) Spoustu vody v temném prostředí dodává všemu super atmosféru. Nebýt těch cool hlášek, tak nevím, nevím....Chci nějaké pořádné zbraně, chci dělo, minomet, no to je ono :-) ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama