Komedie / Drama
USA, 2019–2020, 15 h 37 min (Minutáž: 30–43 min)
Norman Buckley, Brian Dannelly, Michael Showalter, Patricia Cardoso, Ingrid Jungermann, Ryan McFaul, Kyra Sedgwick, Anna Mastro, Steven K. Tsuchida, Randy Zisk, David Grossman, Corinne Kingsbury
Hrají:
Perry Mattfeld, Brooke Markham, Keston John, Casey Deidrick, Kathleen York, Morgan Krantz, Rich Sommer, Derek Webster, Julius Cho, Nico Evers-Swindell, Elizabeth Whitmere, Addison Holley, Billy Otis, Nicki Micheaux, Daiva Zalnieriunas, Tipper Newton, Benz Antoine, Lindsey Broad, Victoria Snow, Ana Ayora, Aidan Devine, Rachael Crawford, Tara Nicodemo, Edie Inksetter, Jonathan Higgins, Alexandra Park, Chelsea Taylor, Kyle Buchanan, Shanice Johnson
(další profese)
MoiJe
Hlavna postava by Perry Mattfeld je prekvapivo sympaticka a uveritelna. Na to, ze sa ku vsetkym chova ako "dick" a herecka nie je slepa. Je zaujimavo pekna, do urcitej miery cool, a chvilami ma velmi sympaticke grimasy. Okolo seba ma hromadku priemerne sympatickych "dorkov" a drogovych dealerov. Pre tych, co by sa vsak chceli nechat zlakat psikom na plagatoch - ten len dokresluje jej slepotu, do "vysetrovania" nijak nezasiahne.(25.8.2019)