Reklama

Reklama

The Voice Česko Slovensko

(pořad)
  • Slovensko The Voice Česko Slovensko
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko / Slovensko, 2019, 120 min

Obsahy(1)

Voice Česko Slovensko začíná! Sledujte napínavou bitvu čtyř hvězdných koučů - Vojtěcha Dyka, Pepy Vojtka, Jany Kirschner a Kaliho - o ty nejlepší hlasy z Česka a Slovenska! (TV Nova)

Recenze (49)

pistik odpad!

všechny recenze uživatele

Odkedy je propagacia drog mozna o osmej vecer? Ved ta Kirchnerova je nafukana ako zirafa. Priserne ako sa niekto dokaze zhovadit za peniaze. Ak aj mala nejaku uroven a mohol ju niekto povazovat za relativne slusnu umelkynu, tak tymto klesla na uplne dno k Rytmusovi a Dare Rolincovej a co ja viem, napriklad takemu Majkovi Spiritovi a Haberovi ktori by za prachy si snad nechali aj zuby trhat. Strach a hnus v Bratislave ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

V mých očích šlo o lepší show, než ty dvě předchozí. Žádný zázrak se nekonal, ale konečně vypadl Rytmus/Dara…Kaliho jsem vůbec neznal, ale docela na mě udělal svým vystupováním dojem. Dyk si to v mých očích posral po odchodu z kapely Nightwork, přesto ho uznávám jako vynikajícího zpěváka. Pepa to je klasika, ale Jana Kirschner se mi v některých dílech dokonale zhnusila. Naštěstí to není o porotcích, ale soutěžících a i tentokrát se tu objevilo několik opravdových talentů – taková Lucie Večeřová patřila k tomu nejlepšímu a nechápu, jak to že nepostoupila tehdy dál. O vítězce se bavit nebudu. Nefandil jsem jí, přestože nezpívala nejhůře, ale byli tam mnohem lepší…A obě moderátorky - Mária Čírová i Tereza Kerndlová odvedly docela dobrou práci – a v některých hadříkách byly neskutečně sexy… ()

Reklama

SpeedyCZ 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pár dílů německé mutace Voice a i US verzi. Myslím si, že v teoretické rovině je to mnohem lepší koncept než Superstar. Česká verze narozdíl od zmiňovaných zahraničních mě ale nijak nepotěšila. Prvořadý tady není hlas (jak by podle názvu být měl) ale show. a "pobavení" diváků. Tady bych zmínil problém otřesných koučů. Jejich chování je opravdu otřesné, neprofesionální a jak tu někdo psal, čekal bych ho spíš od puberťáků a ne dospělých lidí. Typický pro Novu, jak by se asi dalo říct. Zkoukněte raději vystoupení na youtube po odvysílání a tuhle "show" si odpusťte. ()

Frenkyy_ odpad!

všechny recenze uživatele

The voice by byl sám o sobě dobrý formát, ale když uvidíte tyto takzvané kouče, tak si řeknete, že to je velký špatný a máte kvůli Kirschner chuť spáchat sebevraždu. Pokud chcete vědět jak někdo zpívá a jakmile tento člověk dospívá, tak přeskočit řeč koučů pro zachování nervů. Ze všech koučů je pro mě asi nejlepší Pepa Vojtek a Kali. A ještě ten název ? Proč míchají dva jazyky do jednoho názvu - The voice Česko Slovensko, tak když už tak Hlas Česko Slovenska, ani nevím proč nezůstali u toho původního českého názvu. Nova stále nedokáže udělat pořady/seriály na červené hodnocení, a když udělá, tak to nedokáže dobře zpropagovat. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Súťaž sama o sebe by vôbec nebola zlá, ale to čo predvádzajú tí štyria "kouči", to je hotová katastrofa. Tak trápne, infantilné a afektované správanie by som čakal tak od nejakých puberťáčiek, ktoré sa snažia za každú cenu zaujať. Ale aby sa takto idiotsky správali dospelí ľudia (teda aspoň podľa veku), to je nanajvýš desivé. Ale tí účinkujúci aspoň ako tak zachraňujú túto súťaž pred totálnou priepasťou, hoci nechápem načo je vlastne celý projekt The Voice dobrý, keď sme tu nedávno mali už neviem koľkú sériu Superstar (a isto nás v dohľadnej dobe čaká ďalšia). ()

Galerie (19)

Zajímavosti (5)

  • Předchozí dvě řady se jmenovaly Hlas Česko Slovenska, ale třetí řadě nechali originální název, a to The Voice. (Duoscop)
  • Křesla, na kterých sedí porotci, stála 1 milion Kč a jejich výroba trvala 2 měsíce. (TheSlezy)
  • „Několik let jsem úspěšně odolávala nabídkám zasednout do křesla kouče a měla jsem pocit, že na to nebyla ta správná chvíle. Tentokrát jsem cítila, že chci novou výzvu, něco, co sem ještě nezkusila. Když přišla opět tato nabídka, bylo celkem přirozené říci ano,“  sdělila Jana Kirschner o svém působení v pořadu. [Zdroj: iDnes.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama