Reklama

Reklama

Nedotknutí

Trailer 1

Obsahy(1)

Trojice tělesně postižených mladíků se vydává na divokou cestu za prvním sexuálním zážitkem... Americká nezávislá komedie Nedotknutí představuje remake úspěšného belgického snímku Hasta la vista! (2011). V porovnání s původním snímkem však přichází ještě s odvážnějším humorem. Příběh svádí dohromady trojici nesourodých mladých mužů s tělesným postižením, kteří mají jedno společné přání. Konečně přijít o panictví. Jejich plán zní proto jasně – tajně podniknout dalekou cestu do Montrealu, kde existuje noční klub určený pro zákazníky se speciálními potřebami. Nic je nemůže zastavit – dokonce ani jejich handicap: jeden je slepý, druhý na vozíku a třetí zcela ochrnutý. Za vysněným cílem je má za úkol dovézt rázovitá zdravotní sestra Sam. Zábavná road movie vyniká laskavým černým humorem, který pro sympatické hrdiny představuje jediný způsob, jak čelit nelehkému osudu. Snímek zabodoval u diváků na filmovém festivalu v Calgary nebo Philadelphii. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (35)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Originál som nevidel, ale je to len otázka času, kedy sa k nemu dostanem. Americký remake je ale veľmi slušný. A to hneď z niekoľkých dôvodov. V prvom rade je správne ujetený. Každá jedna eskapáda ma v sebe nielen wtf moment, ale aj akúsi úsmevnú atmosféru. Druhým kladom je, že je to miestami civilné a tým pádom to dáva divákovi priestor zažiť skutočné emócie. Práve tieto momenty to posúvajú do ľudskejšej roviny. Ľudskejšej v zmysle empatie, ktorá nás núti rozumieť a byť s postavami smutný a zároveň aj veselý. Určite sa to nevyhne tradičným klišé, ale ten mix humoru a úprimnosti je tu skvelo vyvážený. Veľmi prekvapil Ravi Patel. ()

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

"You're right, ma. Twenty-four years old, you're washing my balls. It's perfectly normal." Zrovna když jsem postrádal tu správnou indie filmovou atmosféru, tak se mi jí bohatě dostalo v odysei (pouti) dvou vozíčkařů a jednoho slepce (a nezapomínejme na jejich velmi impozantní ošetřovatelku) za cílem, který, jak doufají, změní jejich životy. Výborná kombinace humoru a dramatu, nechybí ani velmi dojemné scény. Hlavní hrdinové jsou skvěle obsazení a opravdu si dokáží získat sympatie. Film správně odsýpá, nenudí a má také velmi povedený soundtrack (♪♫). Výtečný oddychový filmeček. "Operation Copulation is a go." ()

Reklama

angel74 

všechny recenze uživatele

„Výlet byl ale jinak úžasnej. Jak se říká: není to pořádná jízda, pokud se někdo nevrátí v pytli.” - Snímek Come As You Are vypráví o vážných věcech s nadhledem a dost štiplavým humorem, který v daných místech opravdu funguje. Tedy alespoň já jsem si ten road trip tří tělesně postižených mládenců do bordelu docela užila. A kupodivu to na mě v závěru zafungovalo i po emocionální stránce. (80%) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Neznamy reziser Richard Wong natocil krasny film o zdravotne postihnutych ludoch a ich ceste za dobrodruzstvom. Z hercov mu kyvli na spolupracu Grant Rosenmeyer /Hra penez 2016/, dalej Kanadan Hayden Szeto, Ravi Patel a Gabourey Sidibe /Precious 2009/. Tvorcovia netlacia na pilu, scenaristicky je to kvalitne. Ako som si pozeral, je to Wongov treti film, mozno asi pravdepodobne sa zrodil dalsi rezisersky talent, rozhodne budem sledovat jeho tvorbu  : 72 % ()

Pierre 

všechny recenze uživatele

Dva vozíčkaří chtějí naplnit jednu ze základních potřeb, přemluví i svého slepého kamaráda...a vydají se na cestu. Mám občas  docela rád (alespoň ve filmech.:D) tyhlety oslavy života bez ohledu na překážky a to určitě Nedotknutí naplňují. Hlavním hrdinům jsem myslím rozuměl.  Je to milý, vtipný, i dojemný film a navzdory tématu i velmi cudný. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Majiteľa vo filme spomínaného podniku (Le Chateau Paradis) si zahral skutočný Asta Philpot, ktorého životný príbeh sa stal námetom pre tento film. (maestrotatum)

Reklama

Reklama