Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První celovečerní animované dobrodružství Scooby-Dooa míří do našich kin a slibuje skvělou podívanou! Zjistěte, jak to se Scoobym všechno začalo a podpořte Záhady s.r.o. při řešení jejich nejděsivějšího případu! Film vás zavede na samotný začátek přátelství Scoobyho a Shaggyho a konečně na velkém plátně uvidíte, jak s mladými detektivy Fredem, Velmou a Daphne, založili dnes již legendární srandabandu Záhady s.r.o. Po stovkách vyřešených případů musí teď ale Scooby a jeho parta přijít na kloub nejprekérnější záhadě všech dob. Zločin totiž nikdy nespí a svět má brzy zakusit zlobu přízračného bájného psa Kerbera. Začíná napínavý závod s časem! Psapokalypsa je na spadnutí a prima parta brzy zjisťuje, že pravým klíčem k záhadě může být právě Scooby. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (75)

drackula 

všechny recenze uživatele

Som obrovský fanúšik predlohy. Zbožňujem strhávanie masiek a legendárne “Rozdelme sa!”. Užil som si tak iba úvod a zopár momentov v závere. Inak ide o priemerný animák, ktorý deti pobaví infantilným humorom, ale fanúšikov predlohy tragicky unudí. Je to škoda, lebo remeselne je tento animák spracovaný kvalitne a bol tu obrovský potenciál na vybudovanie kvalitnej série, prípadne novej inkarnácie seriálu. 60% ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Scoobyho jsem měl vždycky rád, staré hrané filmy jsem viděl několikrát a když jsem ráno zachytil seriál, pochopitelně jsem sledoval. Nový vysokoprofilový reboot (ačkoliv animace se s tou od Pixaru nedá porovnávat) je pochopitelně (a bohužel) zábava čistě pro nejmenší a já se u něj celkem dost nudil. Nicméně za dojímavý, lež jednoduchý závěr 6/10. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $24,100,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $8,933,063Tržby za predaj DVD v USA $9,842,025║ Prvý 20 minút ešte v pohode ale potom to prepne na inú notu a ide to úplne do kelu. Strašne preplácané, mimózne, mimo misu, zívačka. /40%/ ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

První minuty dávají naději ve starého dobrého Scooby Doo a jeho partu se stejnými charakteristikami postav, kvůli kterým je máme tak rádi, a stejně založenou pointou odhalování padouchů. V průběhu se to ale změní v příběh, který má s původním Scoobym pramálo společného a vůbec mě už nezajímal. V polovině jsem to vypl, 2 hvězdy za přijatelný vizuál a vtipný rozjezd... ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ústřední dvojka je sice fajn, ale film jako takový je docela nepovedený...Celou dobu se žánrově hledá a nenachází- chvíli tu máme typický animák se spoustou vtípků, narážek a gagů, chvíli chabý pokus o sci-fi, potom zas hororová atmosféra a řecká mytologie, prostě naprostý mišmaš. A přesto, že se pořád něco děje, je to celkem nuda a zápletka je ohraná až to bolí- padouch, hrdinové, superhrdinové - a na konci zničení padoucha. Ne, nebude to patřit k povedeným animákům letošního roku a vlastně nevadí, že to nejde v kinech, ale docela mě to mrzí, protože jsem měl celkem vysoká očekávání a těšil jsem se...40% ()

Galerie (66)

Zajímavosti (14)

  • Vůbec poprvé můžeme slyšet Scoobyho vyslovovat „R“. (Jirka.J)
  • Z důvodu pandemie koronaviru se film neobjevil v kinech, vyšel pouze digitalně. (petr.koca)

Reklama

Reklama