Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Při budování nejdokonalejší věznice v Antarktidě se z podzemních prostor nečekaně dostane prehistorický plaz a začne ohrožovat vše živé kolem sebe. Všichni se rozhodnou z věznice uprchnout a zatím propustit vězně, aby sloužili jako obrana. Jenže obrovského netvora nelze zastavit... Ve vězení pro největší zločince na světě - v Novém Alcatrazu v Antarktidě - skupina trestanců vykope údajně mrtvého prehistorického netvora, který není až tak mrtvý. A ten teď začne všechny brutálně zabíjet. Přežijí jen dva bývalí přátelé, kteří se pokusí obrovského prehistorického hada zastavit. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (57)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Na území Antarktídy postavili medzinárodnú super zabezpečenú väznicu. Majú tam byť izolovaní najväčší a najnebezpečeneší zločinci z celej Zeme. Vďaka najmodernejším technológiam a krutým klimatickým podmienkam je tento objekt považovaný za dokonalé väzenie z ktorého sa nedá uniknúť. Má to byť nový aktický Alcatraz. Lenže počas dokončovacích prác sa hlboko pod ľadom prebudí obrovský prehistorický had, ktorý začne zabíjať personál, väzňov i členov záchranného teamu. * ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Dýn Kejn, aneb seriálovej Superman a Clark Kentus v jedné osobě, v roli vědce, co má za manželku tak neuvěřitelně feministickou krávu až jsem jí chtěla podojit, jde na Antarktidu zkoumat digitálního hada jakého svět ještě neviděl. Zdatně mu sekunduje tlupa postav vojáků, kde jejich šéf má IQ srovnatelné s okolní teplotou ( mínus 67) a ve věznici Alcatraz potkaj další tlupu blbů. Nejvíc mě dostal šéf věznice a jeho rozhovor s šéfem ochranky. Volně přeloženo - ,,Bubu, hodně jsme spolu zažili, ale jestli nepůjdeš dolů na jistou smrt i s ostatníma klukama, zastřelím Tě." A Bubu, zvyklej, že jeho děda poslušně sklízel bavlnu, šel. A chcípnul. Jako být tam já a říct mi šéfík, dřepící si v klidu na prdeli s rukama v klíně, že mě odpráskne když nepůjdu chytat 80 stop dlouhou dešťovku, tak mu to důrazně odkejvu, vytáhnu zbraň a prostřelím mu palici. Jelikož měl bifokály, řeknu, že jsem právě zabila brejlovce a brejlovec je přeci had, takže jsem splnila misi. A kdyby na mě ta Dýnovic pitcha začala vřískat, tak jí řeknu, že je zmije jedovatá a hádám, že by se rychle zklidnila. Jedinej kdo nebyl v tomhle filmu na ránu byl Dýn a jeden politický vězeň. Zblitku jsem přála smrt od nejlépe graficky propracovaného hada od dob hry Snake na nokii 3310. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sněžná užovka o průměru ropovodu Družba si už brousí zoubky na hereckou atrapu Deana Caina a já to prostě beru tak, že jak má pan Skleněný svůj protějšek v Bruce the Unbreakable, má i Občan Kane svůj filmový protipól v podobě tohoto nezáživného arktického hnoje ze ztrouchnivělé dílny Phillipa J.Rotha. Ten člověk by mohl nudit za vlast a sklízel by jeden úspěch za druhým.. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Antarktída - snehové vločky veľké ako prasa, hmla v okolí južného pólu, mrštný studenokrvný plaz v prostredí, a ešte ďalšia kopa nezmyslov s primitívnymi hereckými výkonmi a detinsky stvárneným hadom .... ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

Muaha-ha-ha-ha-ha! Tak na podobná veledíla by měli výrobci lepit varování podobně, jako je na krabičkách cigaret: "Tento film škodí zdraví a může způsobit demenci!" Neskutečně, neuvěřitelně blbé... Kdo na takovou sračku dá peníze? Který herec je tak zoufalý, aby v tom hrál? Který člověk to může sledovat střízlivý? Mně stačilo vidět fragmenty, abych se cítila zcela debilizována. Nekompromisní odpad a 5% za nápad s věznicí v ledové pustině (někdo by se toho měl vážně chopit;-)). ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Pekne trápna záležitosť s otrasnými dialógmi a hercami (Dean Cain tu je medzi tými idiotmi Gregorym Peckom). A ten had? Strašné efekty, asi robené na záchode v prestávkach nakrúcania niekde v okolí domu Deana Caina, keďže na nič viac asi nemali prachy. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Takový horší bratříček Pythona, kterej už tak byl nic moc. Jako malej jsem měl tyhle typy filmu moc rád. Dnes mi ale přijde jako když jsou všechny kopie. Ne jinak tomu je i tady. mám pocit že kdyby natočily duchařinu udělaly by lépe protože tenhle film má poměrně slušnou atmosféru a protředí k tomu jako dělané. Tvůrci se ale rozhodily udělat hadí horor a tak sem cákly pár naprosto idiotských postav a laciný efekty a nechaly herce běhat po place a nechávat se sežrat. Jediný štěstí je to že jsem od filmu moc nečekal, protože jinak bych šel s hodnocením daleko níž, takhle dávám aspon 2* viděl jsem daleko horší digitální hovada. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Už vidím jak ze zločincu který si maji odsedět doživotí jsou najednou hodní a pomahají ostatním docela kravina.. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

má vůbec tyhle filmy cenu komentovat?nebo spíš,má cenu tyhle filmy vůbec natáčet?velice hloupoučké dialogy,příšerné efekty,herci jak z ústavu pro mentálně retardované,plus totalně na hlavu postavený děj.tyhle filmy se řadí na to nejspodnější dno filmového žánru.hned kousek nad ním se krčí steven seagal a jeho brutální:-) novodobé akční ságy. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Když jsem tento snímek viděl před léty poprvé, byl jsem rozhodnutý mu vpálit odpad. Potom se mi však dostali do ruky další podobné snímky o gigantických hadech a po srovnání tomu pár procent přidám. Opět jsem se sice dočkal scénáře plného nesmyslů a špatných hereckých výkonů, dokonce i triky jsou ostudné, ale přece jenom je tu k vidění i několik zajímavých scén. Není jich sice mnoho, ale alespoň trošku zahrály při té antarkidské záplavě nudy a počítačového zmaru. Tvůrci tohoto filmu se snažili navnadit diváky alespoň na herecké obsazení a tak do hlavní role dosadili Deana Caina – seriálového Supermana. Osobně moc nechápu, proč se tento dobrý herec propůjčil takové kravině, ale tak každá kačka do rodinného rozpočtu se hodí. V té záplavě antitalentů se však alespoň trošku vyjímal. Ani ztvárnění gigantického predátora nepřineslo výraznějších změn (oproti Pythonům). Had ve filmu je tak rychlý, že i Ferrari by mělo co dělat aby ho dohnalo. Chvílemi mi filmové triky připadali jako bych hrál nějakou hru, protože detaily prostředí a hada tomu opravdu naznačovali. Prostě hrůza…30% ()

Dale odpad!

všechny recenze uživatele

Tak Anaconda s Jennifer Lopez je oproti tomuto Forrest Gump. Ten milý počítačový hadík by nevystrašil ani 2-ročné decko. Asi sa už budem držať ďalej od filmov, v ktorých figuruje medzi hercami meno Dean Cain. Ten chlap točí jeden šmejd za druhým. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Video béčko ako vyšité, so síce hlúpym dejom, ale svojim spôsobom zábavným. Je až neuveriteľné aké námety vedia ľudia povymýšľať. ()

jondzavid odpad!

všechny recenze uživatele

Väčšia nuda ako Python. Proste zbytocne b bez jedinej aspoň zábavnej scény (a Dale ma predbehol s tým hadíkom/. ()

Rakosnicek77 odpad!

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem jednou kouknul naprostou náhodou, jelikož jsem očekával spíš stejnojmenný film s Clintem Eastvodem, který co se kvality týče, nad touto zhovadilostí vyčnívá jako maják v širém oceánu! Za tenhle paskvilní výtvor, měli tvůrcům napařit tak 20 let! A v Alkatrazu! ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Jak už je o mně všeobecně známo, tak já mám tyhle céčkové, či snad déčkové, monster horory celkem rád, pokud se neberou moc vážně. No a z béčkových herců mám v oblibě docela i Supermana se Sheppardem, kteří zde taky jako jediní alespoň něco hrají snad ještě s Elizabeth. Had je naprosto příšernej i na tento druh filmu, většina postav má IQ menší než průměrný pacient Jedličkova ústavu a ve filmu jsou vlastně jen proto, aby se náš had měl čím krmit. Počet obětí roste, kdo má šanci na přežití či na pozdní skon, je člověku jasné tak nějak hned a konec je vtipnej. Upřímně slabší kousek a fakt jen zásluhou Supermana s Sheppardem dám 3* ()

stanny odpad!

všechny recenze uživatele

Strašlivé. Imbecilní "dialogy", imbecilní postavy, imbecilní všechno. Elitní přísně střežené vězení s ustrašeným dozorcem, jemuž velitel stráží pošle na pomoc dva inženýry... prostě senzace, tohle musíte vidět! :-) ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Ďalší klinec do rakvy filmu kariéry Deana Caina! Tento lacno vyzerajúci zbytočný sci-fi thriller hrá Dean Cain ako veľmi nepresvedčivého geológa uväzneného spolu so svojou kolegyňou geologičkou a niekoľkými nebezpečnými väzňami vo futuristickom väzení, ktorí bojujú s 8-metrovým hadom na odľahlej časti južného pólu. 1/10 ()

Reklama

Reklama