Reklama

Reklama

Tak tohle je můj život

(seriál)
  • USA My So-Called Life
USA, (1994–1995), 15 h 6 min (Minutáž: 46–49 min)

Tvůrci:

Winnie Holzman

Hrají:

Bess Armstrong, Claire Danes, Wilson Cruz, Devon Gummersall, Jared Leto, Devon Odessa, A. J. Langer, Lisa Wilhoit, Malinda Williams, Channon Roe, Robert Gant (více)
(další profese)

Epizody(19)

Kultovní, dramatický, ale ralistický seriál pro mladé. V hlavní roly se představí 15-ti letá herečka Claire Danes, která ztvárňuje Angelu Chase, a řeší klasické problémy dospívání. Za svůj výkon získala ocenění Zlatý globus a nominaci na cenu Emmy. Jejím parnerem se ve filmu stal JARED LETO, který hraje přitažlivého avšak velice komplikovaného Jordana Catalana. Jarede Leto je známý herec,ale v neposlední době i zpěvák. (vshkika)

(více)

Recenze uživatele veru_needy k tomuto seriálu (1)

Tak tohle je můj život (1994) 

Jeden z nejvíce realistických drama seriálů, který byl kdy natočen. V hlavní roli se seznámíme s 15-ti letou Angelou, která řeší klasické problémy dospívání a každodenního života. Vzhledem k tomu, že se vše odehrává v 90. letech, dodává to tomuto seriálu na reálnosti a opravdovosti. Nikdo tam totiž není vylízaný teenager, který by se staral jen o to, kdy bude moct jít zase na facebook. A to je na tomhle seriálu uplně to nejlepší. Dávám 90%, protože si to tento snímek rozhodně zaslouží. ()

Reklama

Reklama