Reklama

Reklama

Epizody(3)

Obsahy(1)

Detektivní tým od Nejsvětější Trojice vedený Marií Výrovou (Klára Melíšková) je přivolán k neobvyklému případu.
Ze zoologické zahrady v Olomouci totiž záhadně zmizeli tři medvědi. Během nočního přepadení ostrahy organizovanou skupinou maskovaných pachatelů navíc zemřel vrátný. Okamžitě se tak rozjede rozsáhlé pátrání po možných motivech bizarní loupeže velkých šelem. Stopy vedou k nelegálním obchodníkům se vzácnými zvířaty a černému trhu s produkty tradiční asijské medicíny. Prověřováni jsou zejména zaměstnanci zoologické zahrady, u kterých existuje podezření z napojení na další organizovaný zločin. Ve chvíli, kdy se začne kolem podezřelých stahovat smyčka, však dojde k další, tentokrát úkladné vraždě jednoho ze spolupachatelů. Spletitý příběh nelegálního kšeftování se zvířaty, jejich týrání, ale také vražedných útoků se velmi osobně dotkne jednoho člena týmu. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Hombre8 k tomuto seriálu (3)

Epizoda 1 (2016) (E01) 

Prozatím nemastné, neslané, ale šance se dát musí. Zatím jediné co zaujalo je podivné chování postav. Špatné vedení herců..? Mnozí se chovají jako by byli pod vlivem. I směrem nahoru, i směrem dolů. ()

Epizoda 2 (2016) (E02) 

Dějově podstatně lepší než první epizoda. I když nesmysly by se samozřejmě našly. Zejména situace kolem Krobota vyznívá podivně. Herecky vyčnívá zejména Finger, dalo by se říci, že i Majer. Naopak Tereza působí jako studentka prvního ročníku. O šéfovi šternberského oddělení a jeho podřízených ani nemluvě. Příběhově prostě akčnější, zajímavější, ale postavy se chovaj stále hodně podivně, mnozí až neherecky. Čím to je? ()

Epizoda 3 (2016) (E03) 

Hmm. Ne úplně zvládnuto. Řada postav si sice určitě získá sympatie, ale celkově spíše takové novácké. Vitouš už v posledním díle působí, že byl nejspíše suspendován pro retardaci. Strašné. Melíšková naopak docela dobré. Nejlepší na tom je to, že rozuzlení si scénárista nechal na vyprávění u nemocniční postele. Docela jsem se bál takového toho klasického uprostřed civilistů. ()

Reklama

Reklama