Reklama

Reklama

Bezstarostný pohodář Nyles (Andy Samberg) se na opulentní kalifornské svatbě kouše nudou. Stejně jako nevázaná a mírně cynická sestra nevěsty Sarah (Cristin Milioti). Když spolu uvíznou v časové smyčce a prožívají ten samý svatební den znovu a znovu, hledají způsoby, jak se zabavit, nebo alespoň nezbláznit. Ať udělají cokoliv, ráno neponesou žádné následky, a tak postupně ztrácejí veškeré zábrany... Chytrá i ztřeštěná letní komedie vás rozesměje nahlas a zároveň vám připomene, že i když zdánlivě na ničem nezáleží, stojí za to zachovat si aspoň trochu lidskosti a lásky. (Aerofilms)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (324)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem víc. Aby se to jen vzdáleně dalo připodobnit k Hromnicím, muselo by to být lépe obsazeno, lépe zahráno, lépe napsáno, určité pasáže fajn byly, však poskrovnu. Otravovala jsem se celou dobu, přitom skutečné peklo přišlo až při projekci následující hrůzy s názvem Ta druhá. Dvě slabé záležitosti, tato sice výrazně vkusnější, no ale já se ptám: kam se nám poděly všechny sympatické a pohledné bytosti? Teskním po mladinké Cameron Diaz, Meg Ryan, Andie McDowell, Heleně Bonham Carter a všech dalších bystrých, zábavných, fotogenických divách filmového plátna. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Je to prvý tanec!“ – „A to vadí?“ Neviem no, ktovieako ma to nechytilo. Ústredné herecké duo mi pripadalo skôr nesympatické, než sympatické a nezachránil to ani J.K. Simmons (skôr naopak). Časová slučka občas trochu zábavná a raz za polhodinu sa scenáristovi podarí vymyslieť dobrý vtip („jedna veta“, koláž sexu), ale to je asi tak všetko. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

No, dnešek byl zřejmě věnován filmům, které ve mně zanechaly podobně rozporuplné pocity. Když jsem v její první scéně zahlédl Cristin Milioti, okamžitě jsem si představil baseta, ty oči byly prostě příliš sugestivní. S postupujícím dějem jsem si ji ale vcelku oblíbil na rozdíl od Andyho Samberga, který mi do role Nylese absolutně neseděl. Komedie to byla poněkud nevyrovnaná; chvílemi jsem se výborně bavil, v jiných momentech došlo skoro až na nudu, takže výsledné tři kousky jsou podle mého tak akorát. Malé nicneříkající plus přidávám za Kate Bush z čistě osobních, a tedy subjektivních důvodů. 3*+ ()

zette 

všechny recenze uživatele

Nekdy mam taky pocit, ze jsem v casove smycce a kazdy den ziju jako pres kopirak. Jen s tim rozdilem, ze ja musim do prace a hlavni hrdinove na svatbu:-). A to je hodne velky prostor pro poradnou zabavu! A to si myslim, ze nebylo uplne vyuzito. Parkrat me nejaka situace pobavila, ale postavy mi celkove sympaticke nebyly a i pres kratkou stopaz zde bylo hned nekolik hluchych mist. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Mezi romantickými komediemi bych to rozhodně označila za lehký nadprůměr s poměrně originálním námětem (oproti jiným romantickým komediím). Docela se mi líbila i neokoukaná ústřední dvojice (Samberga jsem znala tak akorát jako dabingový hlas z Hotelu Transylvánie a Milioti jsem neznala vůbec). Humor možná nebyl pokaždé podle mého gusta, ale většinu času jsem se upřímně bavila a několik momentů bylo vysloveně k popukání ("Co je to za krávu!?"). Takže za mě to fungovalo. Jako nenáročné letní komedii o nalezení spřízněné duše v časové smyčce tomu opravdu není moc co vytknout. Taky mě bavily drobné detaily, které se odhalovaly až s postupným pochopením situace uvíznutí v čase (jako že hlavní mužská postava uvízlá dlouhou dobu v opakujícím se dni postupně rezignovala třeba na slušné oblečení a chování - v ranějších záběrech opakování toho dne ho vidíme v obleku, pak už v havajské košili...). Očekávání bylo tedy splněno a byla jsem po odchodu z kina spokojená. Třeba se na tento film někdy i podívám znovu. ~(3,8)~ ()

Galerie (16)

Zajímavosti (20)

  • Na film bol získaný daňový úver od štátu Kalifornia a vzhľadom na obmedzenia tohto daňového úveru boli nútení nakrúcať v oblasti Los Angeles a nie v Palm Springs. (Arsenal83)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

Netflix ovládl nominace na Zlaté glóby

03.02.2021

Dnes odpoledne byl zveřejněn kompletní seznam nominací pro 78. ročník Zlatých glóbů. A stále výrazněji se ukazuje, že streamovací služby v těchto oceněních upevňují svou pozici. Netflix si letos… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Reklama

Reklama