Reklama

Reklama

Epizody(14)

Zajímavosti (99)

Městečko South Park - Prsten cudnosti (2009) (epizoda) (S13E01)

  • 3D koncert Jonas Brothers se opravdu odehrál. Plakát, na kterém holčičky natahují ruce po rozkroku hlavních aktérů, taktéž není výmysl tvůrců, ale téměř věrnou kopií skutečného plakátu. (Zdroj: ČSFD)

Městečko South Park - Prsten cudnosti (2009) (epizoda) (S13E01)

  • Prsten cudnosti opravdu existuje a nosí ho členové některých amerických křesťanských církví. Často se mu říká prsten čistoty. (Zdroj: ČSFD)

Městečko South Park - 200 (2010) (epizoda) (S14E05)

Městečko South Park - Rybí koule (2009) (epizoda) (S13E05)

  • Cartman ničí ve své představě ohněm Židoboty. Jedná se o parodii na marvelovský komiks "Human Torch". (Zdroj: ČSFD)

Městečko South Park - Rybí koule (2009) (epizoda) (S13E05)

  • V epizodě se objevuje mexický bavič Carlos Mencia, který byl již několikrát obviněn za kopírování vtipů. Jeho show Menciův svět (od r. 2005) byla navíc druhým nejsledovanějším pořadem na Comedy Central hned po South Parku. Nejspíš proto si ho tvůrci vybrali jako terč. (Zdroj: ČSFD)

Městečko South Park - Dřevěná autíčka (2009) (epizoda) (S13E06)

  • Mezi vyjednavači za světové velmoci lze vidět francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho, německou kancléřku Angelu Merkelovou, brazilského prezidenta Luize Inácia Lula da Silvu, italského premiéra Silvia Berlusconiho, mexického prezidenta Felipe Calderóna, předsedu čínského parlamentu Hu Jintaa, japonského premiéra Taro Asa, dále finského ministra zahraničí Alexandera Stubba spolu s premiérem Mattim Vanhanenem a bývalým premiérem Esko Ahoem. (Zdroj: ČSFD)

Městečko South Park - Mrtvé celebrity (2009) (epizoda) (S13E08)

  • Když Ike spatří ducha Davida Carradinea, tak ten má kolem krku oprátku. Tvůrci tím odkazují na hercovu smrt, kterou si přivodil v hotelu Nai Lert Park v thajském Bangkoku, když se pokoušel o autoerotickou asfyxii, kterou člověk dosahuje orgasmu díky přiškrcování nebo přidušení. (Duoscop)

Reklama

Reklama