Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Suchý humor, kde ale väčšinu času zachraňuje práve Steve Carell. Ktorému celý seriál patrí. Najlepši diel zrejme so šimpanzom. Čo je už dosť na smiech. Ale nápad s vesmírnym komedialnym seriálom určite super. Len to spracovanie, tvorcovia mohli prekvapiť predsa len o čosi viac. A hneď by sme boli všetci spokojnejší. Aspoň ten dabing. 3* ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci umět vysvětlit svým voličům, kteří nemají na jídlo, proč potřebujete pomeranč za 10.000 dolarů." Tak to je jednoduchý - v armádě nezáleží na penězích, ale na lidech. I když skafandry jsou mnohem dražší než astronauti, takže to je asi ta výjimka potvrzující pravidlo. Ale ono je to jedno, protože tohle je hovadina, která mě bavila a poučila. Třeba o tom, že Měsíc je přirozený prostředí vlkodlaků.  To mě třeba ve škole vůbec neučili. A taky mě neučili zpívat Kokomo, tak jsem výuku přenechal báječnýmu zpěvákovi a vynikajícímu tanečníkovi generálu Nairdovi, jehož interpretace je prostě vesmírná. Jo a ten seriál měl být o hodně vtipnější ve chvílích střetů zelenejch mozků s logikou, ale bohužel zůstalo jen u náznaků. ()

Reklama

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první epizody jsem byl zklamaný. Jednoduše jsem od tvůrce americké veze Kanclu a její hlavní hvězdy čekal víc, ale v následujících dílech se šláplo na plyn v případě absurdity, Steve Carell to pořádně rozbalil, některé postavy dostaly víc prostoru (i když nevyužití Lisy Kudrow je trestuhodné) a nakonec jsem byl spokojen. Není to revoluční podívaná, ale zábavná ano. ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Druhá série je bohužel výrazně slabší a působí skutečně dojmem nahonem splněné povinnosti. Jinak bych uvažoval o čtyřech hvězdách, protože zápletka mě vážně hodně bavila a Carell a Malkovich jsou vysloveně k sežrání. Místy to sice připomíná české Kosmo, ale humor funguje. Sice jsem se vysloveně neválel, ale je to tak sympaticky, cákle a fajn natočeno a postavy vážně bavily, že je škoda, že další série asi už nehrozí. ()

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Jedného dňa charakterovo veľmi nízky človek so zlou a ryšavou prehadzovačkou povedal, že by chcel mať svoje Vesmírne sily, keď už sa námorníctvu či pechote tak darí ničiť iné krajiny... ale to je záležitosťou svetového mieru. Prečo by to však nemohol byť skvelý námet pre seriál ? Je a aj seriál sa vydaril. Diel od dielu je lepší. Dobrou voľbou bolo postaviť na čelo práve Michaela Scotta. Malkovich a Carell spolu príjemne ladia, humor nie je prehnaný ani silený. Všetko do seba pekne zapadá a v konečnej výslednici badateľne poznať zrelú lahkosť vtipu a irónie, ktoré musia ulachotiť snáď každému. [79%] ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Stevov Carellov otec slúžil v armáde a tiež bojoval v 2. svetovej vojne, preto Carell požadoval, aby bol seriál po celý čas úctivý k armáde. (Weezy22)
  • Netflix získal ochrannú známku pre frázu "Space Force". (Weezy22)
  • Seriál je voľne založený na základe veľkého plánu Donalda Trumpa na rozdelení Air Force Space Command na vlastnú skupinu zvanú Space Force. (Game90)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno