Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci umět vysvětlit svým voličům, kteří nemají na jídlo, proč potřebujete pomeranč za 10.000 dolarů." Tak to je jednoduchý - v armádě nezáleží na penězích, ale na lidech. I když skafandry jsou mnohem dražší než astronauti, takže to je asi ta výjimka potvrzující pravidlo. Ale ono je to jedno, protože tohle je hovadina, která mě bavila a poučila. Třeba o tom, že Měsíc je přirozený prostředí vlkodlaků.  To mě třeba ve škole vůbec neučili. A taky mě neučili zpívat Kokomo, tak jsem výuku přenechal báječnýmu zpěvákovi a vynikajícímu tanečníkovi generálu Nairdovi, jehož interpretace je prostě vesmírná. Jo a ten seriál měl být o hodně vtipnější ve chvílích střetů zelenejch mozků s logikou, ale bohužel zůstalo jen u náznaků. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Čím raději máte vesmír a jeho dobývání, tím víc vás bude tenhle seriál bavit. Je to především komedie se skvělým obsazením (Steve Carell a John Malkovich jsou dvojice, kterou bych dokázal sledovat hodiny a hodiny), ale potěšilo mě, že to na druhou stranu není jen legrace a že postavy mají i svoje vážnější lidské momenty a že stejně jako o smích jde o příběh, který se postupně hezky vyvíjí. Co do komedie z dílů jasně vyčnívá ten druhý, při kterém jsem se smál od začátku do konce, ale vážně to neznamená, že bych se u ostatních nebavil. Druhou řadu bych prosil co nejdříve. ()

Reklama

universal 

všechny recenze uživatele

Nevím čemu se dřív smát, je to směs ironie a neschopnosti americké vlády v zrcadle dvou komiků. Vědce a generála. Zaujala mě drsná satira prezidenta (twitter) a naopak absolutně uspala rodinná linka s dcerou a matkou ve vězení. Moralizování puberťáků opravdu nemusím.Škoda, že seriál v podstatě nezůstal u toho hlavního a snažil se přidávat balast, který tam neměl být. Mohl to být novodobý Mash, takhle to je akorát chvilková blbina. 6/10 Kvůli hercům. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Nájezd to mělo skvělý, dost to připomínalo náš výborný Kosmo. To však v dalších dílech dost polevilo a pak už šla komedie poměrně do ústraní nebo se vtípky tolik nevydařily. Nicméně stále tam zůstalo výborné herecké obsazení, hlavně Malkovich je top, a obecně zajímavé prostředí plus oblíbené narážky na současnou politickou scénu a stereotypy. Ve výsledku mě tak trochu mrzí nevyužití potenciál, ale stále je to slušně koukatelné, slabší 4* ()

Joe321 

všechny recenze uživatele

Není to skvělý, není to špatný. Táhne to hlavně Malkovich se svými chvilkami vzteku, šílenství nebo melancholie. Určitě by si Space Force zasloužilo trošku lepší scénáře, jelikož idea v sobě skrývá mnoho potenciálu. Přitom výprava je určitě over budget tady. -"Look, this happened in space, so the response must be in space as well. I have consulted a space attorney." -"The fuck?" ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Fred Williard, ktorý tu hrá otca hlavnej postavy (Steve Carell), zomrel krátko pred premiérou prvej epizódy. (ČSFD)
  • Netflix získal ochrannú známku pre frázu "Space Force". (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama