Reklama

Reklama

Jednotky vesmírného nasazení

(seriál)
  • USA Space Force
Trailer
USA, (2020–2022), 8 h 44 min (Minutáž: 25–37 min)

Kamera:

Simon Chapman

Hrají:

Steve Carell, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang, Don Lake, Lisa Kudrow, Owen Daniels, Hector Duran, Dan Bakkedahl (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(17)

Obsahy(1)

Armádní generál se neochotně spojí s výstředním vědcem, aby společně připravili ke startu nový útvar americké armády: Vesmírné síly. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (122)

bararich8 

všechny recenze uživatele

Nájezd to mělo skvělý, dost to připomínalo náš výborný Kosmo. To však v dalších dílech dost polevilo a pak už šla komedie poměrně do ústraní nebo se vtípky tolik nevydařily. Nicméně stále tam zůstalo výborné herecké obsazení, hlavně Malkovich je top, a obecně zajímavé prostředí plus oblíbené narážky na současnou politickou scénu a stereotypy. Ve výsledku mě tak trochu mrzí nevyužití potenciál, ale stále je to slušně koukatelné, slabší 4* ()

Toren 

všechny recenze uživatele

6,5/10. Nakonec dost v pohodě. Carell a Malkovich to neuvěřitelným způsobem táhnou (překvapivě i emocionálně), zatímco ostatní jsou trochu do počtu. Bizarní gagy se občas netrefí do vkusu (některé zas trefí jackpot) a vlastně celková nekonzistentnost materiálu škodí nejvíce. Přesto jsem se velmi bavil, postavy oblíbil a druhou sérii bych si dal více než rád. Držím palce! ()

Reklama

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Duo Carell / Daniels ve mně trochu nahlodalo myšlenku, že když jejich spolupráce fungovala jednou, tak bude fungovat znovu. A trochu jsem pravdu měl, humor z legendární The Office tady zůstal a občas je hodně povedený, jenže je ho tragicky málo. Seriál nesmyslně skáče od komediálních dílů k dětinským rádobydramatům, které bych se nebál odvysílat na ČT Déčku. Po shlédnutí se neubráním kritice, že celá show vznikla pouze a jedině za účelem kritiky prezidentství Donalda Trumpa, na jehož účet je asi tak každý druhý vtip nebo komická situace. Je to určitě vznešená myšlenka a nebylo by to poprvé, kdy by zábavní průmysl sloužil k politické kritice a satiře, ale zastávám názor, že by zároveň měly být dodrženy kvality kinematografické. ()

misstake 

všechny recenze uživatele

Dá se zkazit komediální seriál o vesmírných silách, kde se objeví Steve Carell a dokonce John Malkovich? Ano. Dá. Zoufale nevtipné nepovedené něco, kde žádný pokus o vtip nevychází. Navíc je to málo ujeté, málo přitažené za vlasy a prostě to nefunguje, takže u některých třicetiminutových epizod máte pocit, že mají 2 hodiny a 15 minut. Místo toho si dám radši české Kosmo. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z první epizody jsem byl zklamaný. Jednoduše jsem od tvůrce americké veze Kanclu a její hlavní hvězdy čekal víc, ale v následujících dílech se šláplo na plyn v případě absurdity, Steve Carell to pořádně rozbalil, některé postavy dostaly víc prostoru (i když nevyužití Lisy Kudrow je trestuhodné) a nakonec jsem byl spokojen. Není to revoluční podívaná, ale zábavná ano. ()

Galerie (328)

Zajímavosti (14)

  • Vesmírne jednotky USA sa nachádajú vo Wild Horse vo východnom Colorade. Avšak samotné natáčanie prebiehalo v Los Angeles, ktoré je od Wild Horse veľmi odlišné. (Weezy22)
  • Netflix získal ochrannú známku pre frázu "Space Force". (Weezy22)

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Zemřel herec a komik Fred Willard

Zemřel herec a komik Fred Willard

16.05.2020

Ve věku 86 let zemřel legendární herec a komik Fred Willard, hvězda filmů režiséra Christophera Guesta Vichřice nebo Nejlepší show. Smrt oznámila manželka Guesta Jamie Lee Curtis. Willarda diváci… (více)

Reklama

Reklama