Reklama

Reklama

Gumídci

(seriál)
  • USA Adventures of the Gummi Bears (více)
Animovaný / Fantasy / Rodinný
USA, (1985–1991), 24 h 1 min (Minutáž: 11–22 min)

Série(6) / Epizody(67)

Obsahy(1)

V stredovekom Anglicku, za doby rytierov, žijú v lese Gumkáči. Stránia sa ľudí, pretože tí neveria, že Gumkáči existujú a považujú ich za obyčajnú legendu. O ich existencii vie len kráľovská dcéra Klára a Kryštof - kráľovské knieža. Hlavným nepriateľom Gumkáčov je knieža Igor, ktorý žije na hrade Lotorník spoločne s obrami. Hlavným cieľom Igora je získať pre seba hrad Strdín, hrad dobrého kráľa Kristiána. Igorovi sa zatiaľ jeho sen nesplnil a majú na tom veľkú zásluhu Gumkáči... (TV JOJ)

(více)

Recenze (349)

mirliflore 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvělý seriál. Úvodní píseň je dodnes hit. Gumídci méďové skáčou jako míčky gumové. A nejvíc mě dostává hopsinková štáva. V angličtině totiž hops znamená chmel! :)) ()

rexino 

všechny recenze uživatele

Taktiež animák na ktorom som vyrastal. Ako malý som vždy sníval o tom že raz dostanem na narodeniny gumidžús. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

85% - Je až k nevíře kolik vynikajících seriálů dokázali na počátku 90. let Disney studios vyprodukovat. Toto je jeden z nich. ()

paolito 

všechny recenze uživatele

Gumídci, Rychlá rota a My z Kačerova... To nejlepší (resp. to jediné dobré) co kdy na Nově dávali a kvůli čemu jsem každou sobotu a neděli dobrovolně vstával v 7.30. A jestli neznáte, koukněte se na youtube na úvodní znělku Gumídků ve slovenštině, je minimálně stejně tak dobrá jako ta česká, gumkáči rulez :) ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Jak se tu dočítám, že Gumídci spoustu uživatelů přivedli k fantasy, tak to je možná ten hlavní důvod, proč mě nijak zvlášť nebrali. Moc fantasy a málo "kačerovského" humoru. Ještě že to zachraňoval hrad Lotrník se svým dokonale tupým osazenstvem. ()

IvcaG 

všechny recenze uživatele

Gumídci a jejich hopsinková šťáva klasika všech klasik stejně jako My z kačerova, Rychlá Rota, Rebeka, Kid a Balů tedy se ne prostě nedá jinak ... ()

merigieren 

všechny recenze uživatele

I teďka mě to rozesmálo, škoda jen, že mám pouze 29 dílů. Dokonce i český dubing nelze pomlouvat. A neříkej mi Knížo :-) ()

Lars 

všechny recenze uživatele

Gumídci se mi líbili méně než Letohrátky, ale jakmile se na scéně objevil Stoupa a Ignor, to nemělo chybu. Navíc Stoupa vypadá jako můj spolužák ze střední, se kterým jsem seděl ve v lavici, akorát mu chybí zelený obličej a dlouhé uši. :-D ()

lu-cinka 

všechny recenze uživatele

Méďové, skáčou jak gumičky gumové.. Na to nikdy nezapomenu.. Raději bych svým dětem pouštěla takovejhle animák, než abych jim pouštěla třeba iCarly.. ()

Reklama

Reklama