Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 2

Recenze (188)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tohle mi neskutečně sedlo do nálady.Začátek sice trošku na vodě a říkal sem si,že někoho jako Ted Lasso bych asi brzo poslal někam,ale postupem času se mi jeho bezbřehý optimismus zaryl pod kůži,stejně jako jsem si zamiloval i ostatní postavy.Je to vtipné,hodně vtipné,milé,příjemné,dojemné,smutné a takové zvláštním způsobem pravdivě dospělé,že těch 10 dílů jsem dal během chvíle a teď mi bude tahle série chybět...90% ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Asi najlepsi komedialny serial poslednych rokov. Kombinacia britskeho a americkeho humoru funguje na jednotku. Uspesne sa mu dari vyhybat sa trapnym scenam. Ted Lasso je asi najvacsi dobrak na obrazovke ever. Paci sa mi ze sa zbytocne nesnazia robit z postav nasilu idiotov. Teda okrem futbalistov. Ale aj tam to sedi ako rit na serbel. Je jedno ze futbalu nerozumiete. To nerozumie ani hlavny coach. Feeling good mozno az feeling great z toho srsi na vsetky strany. Pritom tu funguju aj dramaticke momenty a nie je tu stale veselo. Prva seria je plnych 100%, druha uz par krat ulietavala do cudnych veci, ale stale na 85-90%. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, který je jako fotbalový zápas. První půlka je nabouchaná vším, co divák touží vidět. Ve druhé půlce už příjde oslabení a hráči hrají napůl plynu. Potom příjde prodloužení a už doslova cítíš, že to zdejší nabitá sestava jenom dojíždí čistě ze setrvačnosti a ty už jsi pomalu smířený s výsledkem zklamání. Jediné štěstí, že u toho nežmouláš svůj tiket. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Megapříjemný, pohodový seriál. Ted Lasso je totální optimista a dobrou náladu dokáže převést i na mě :) O to víc oceňuji, že mu tvůrci házeli klacky pod nohy a i když se mu třeba v životě něco kurvilo, furt byl na všechny až na výjimky dobrák. Z vedlejších postav byl asi nejlepší stárnoucí, věčně nasranej kapitán mužstva. ()

HenryIvan 

všechny recenze uživatele

Nech ľudí neodradí futbalová tématika, o tom to až tak nie je. Ted Lasso je vtipná, nenútená, často dojemná či vážna a hlavne výživná záležitosť, ktorá zakaždým vyčarí úsmev na tvári. Jason Sudeikis je ako Ted majstrovský a celý cast mu neochvejne sekunduje. Maximálna spokojnosť a maximálne čakanie na pokračovanie. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

  • V úvodu epizody, během videohovoru, je zmíněna světoznámá skupina Beatles. (Duoscop)
  • Autobus, kterým odjede Ted (Jason Sudeikis) s týmem na zápas, stojí čelem k hřišti. V dalším střihu, když se rozjíždí, už má ale jinou polohu. (Duoscop)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama