Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (190)

Hellierer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapení roku. Ačkoliv je pro mě fotbal naprostá španělská vesnice, tak tohle příjemné komediální drama osloví snad každého. Hlavním tahákem je samozřejmě energický a skvělý Sudeikis, nicméně i ostatní postavy velice rychle přirostou k srdci a všechny jejich strasti i úspěchy prožíváte s nimi. K tomu navíc obrovská porce upřímného lidského humoru, který člověka v těchto dobách vyloženě pohladí. Jednoduše báječné! EDIT: Po třetí sezóně - nejlepší seriál posledních několika let. Vrchol seriálové tvorby a projekt, který s každým dnem dokáže proslunit i ten nejposranější den. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

tohle mi neskutečně sedlo do nálady.Začátek sice trošku na vodě a říkal sem si,že někoho jako Ted Lasso bych asi brzo poslal někam,ale postupem času se mi jeho bezbřehý optimismus zaryl pod kůži,stejně jako jsem si zamiloval i ostatní postavy.Je to vtipné,hodně vtipné,milé,příjemné,dojemné,smutné a takové zvláštním způsobem pravdivě dospělé,že těch 10 dílů jsem dal během chvíle a teď mi bude tahle série chybět...90% ()

Reklama

Lexonka97 

všechny recenze uživatele

Geniálně zábavné a pozitivním. Naprosto skvělý humor, který mi sedl do vkusu. Jeden z nejvtipnějších seriálů, který ovšem dokáže probudit slzy. A to jak štěstí a radosti, tak i smutku. Úžasné metafory, jazykové hříčky a plno motivace. Všechny tři série držící si kvalitu a originalitu. Postavy do kterých se zamilujete. Přesně to a mnoho dalšího má výborný Ted Lasso. I pro nemilovníky fotbalu, kteří se o sport vůbec nezajímají jde o skvělý zážitek, který nelze nedoporučit. ()

shyster 

všechny recenze uživatele

Trvalo mi cca 4-5 dílů první série, abych se chytil na daný styl seriálu, ale pak už je to ten správný feelgood seriál. Očekával jsem tedy od toho něco ve stylu Okresního přeboru, takže mě v zásadě překvapilo, jak se tu minimálně řeší samotný fotbal. V 1. sérii mi scházelo vícero vtipů. V 2. sérii už se to rozjíždí víc hlavně díky Royovi. Zároveň ale ve 2. sérii mi vadilo několik zbytečných scénaristických berliček, které z některých postav dělaly blbce. Konec však navnadil na 3.sérii. ()

Flynn 

všechny recenze uživatele

Ackoli pred serialem jsem herce Jasona Sudeikise fakt nemel v oblibe, tak me chytl od 1.dilu. Po 2 seriich mohu rici, ze je to pro me asi nejlepsi feel good serial. Snad si udrzi kvalitu. BELIEVE. Tak po dokoukane 3.serii musim uznat ze Ted Lasso je proste boží. Krasne podano, uzasne postavy vcetne těch vedlejších a ačkoli ve 3.serii do serialu primichali docela dist homo temat, tak je podali docela s gracii a dalo se to zvladnout. ()

Galerie (250)

Zajímavosti (58)

  • Autobus, kterým odjede Ted (Jason Sudeikis) s týmem na zápas, stojí čelem k hřišti. V dalším střihu, když se rozjíždí, už má ale jinou polohu. (Duoscop)

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno