Reklama

Reklama

Ted Lasso

(seriál)
  • USA Ted Lasso
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, (2020–2023), 23 h 55 min (Minutáž: 29–78 min)

Hrají:

Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Stephen Manas, Nick Mohammed, Bronson Webb, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Teresa Mahoney, James Lance (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Jason Sudeikis je Ted Lasso. Trenér amerického fotbalu. Přestože s evropským fotbalem nemá žádné zkušenosti, stěhuje se do Anglie, kde ho najali, aby trénoval fotbalový tým. Půjde to, „jako když Lassem mrská“, i když jsou hráči cyničtí a město nepřátelské? (Apple TV+)

Recenze uživatele imaginer21 k tomuto seriálu (4)

Ted Lasso (2020) 

"Kolik zemí je v týhle zemi?" Jason Sudeikis se zase jednou našel. Pohodář s hláškami v každé kapse, který se nebojí jít proti proudu jen aby dokázal, že tím "Lassem fakt mrská". I pro napsrosté nemilovníky fotbalu je tohle překvapivě humorná a celkem i citlivá záležitost, na které díky krátké stopáži chytnete velmi rychle závislost. ()

Zlý duch (2023) (S03E01) 

Vším, pro co Teda Lassa máme rádi, úvodní epizoda veleočekávané třetí série nešetřila. V minulých sériích načrtnuté postavy konečně využívají naplno své přednosti i zápory, právě ten balanc obojího vytváří dokonale čisté zázemí pro lidský vývoj, který nás tak zajímá a který pochopitelně tím spíš nás nutí (téměř) všem fandit. Ted Lasso je takový vhled do naší vlastní duše a ze všeho nejvíce díky svým postavám dává možnost zjistit, jací jsme my sami, jak bychom se my zachovali, komu bychom dokázali odpustit, koho pochopit a koho naopak odsoudit. Pokud bude celá série tak přímý a přitom tak silný tah na branku jako první epizoda série, tohle jaro budu hryzat nedočkavostí monitor každý týden před premiérou nového dílu. ()

La šatna aux folles (2023) (S03E09) 

Ted Lasso je v současnosti asi to nejlepší v rámci žánru "dramady", co běží. Jen mi trošičku začíná vadit, že se odklání od svého původního směru, tedy od modelu "jak se optimistický chlápek ve fotbalovém buranově našel a dovedl vše a všechny změnit k lepšímu". Ted je tu prakticky upozaděn, koukáme hlavně na problémy i radosti z odlišné sexuality vedlejších postav. Asi fajn, jistě to k tématu pořád patří, jen bych chtěl zpátky tu hlavní linku. Citlivé a moc povedené to každopádně je, to beze sporu. ()

Máma (2023) (S03E11) 

Myslel jsem, že Ted Lasso se už moc odklonil od svého původního kouzla, kterým osvěžil současný seriálový svět (LGBT mi líp sedělo na jiný projekt tvůrců, tedy neméně zdařilou Terapii pravdou), ale tento (předposlední) díl byl pravděpodobně nejlepší, co zatím vznikl. Tolik emocí, prozření, jednoduchých, ale funkčních mouder, skvělé herecké výkony, žádná zbytečná linka a hlavně fotbal. Konečně fotbal! Teď už jen doufat, že zakončení seriálu bude stejně silné jako tahle předehra. Našlápnuté to je víc než slibně. ()

Související novinky

Spectacular Music of Hollywood

Spectacular Music of Hollywood

07.12.2023

Zahajovací koncert třetího ročníku Composers Summit Prague představí světové skladatele filmové hudby na jednom pódiu, kde osobně oddirigují svá nejznámější díla. Mezi významné osobnosti patří… (více)

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

Kultovní komedie Vybíjená se dočká dvojky

28.04.2023

O dvojce slavné komedie Vybíjená s Vincem Vaughnem a Benem Stillerem se spekulovalo už roky, nyní se ale projekt zdá být konečně realitou. Studio 20th Century potažmo Disney film čerstvě odkleplo a… (více)

Leden plný seriálů

Leden plný seriálů

04.01.2023

Nový rok znamená samozřejmě taky nálož nových seriálů a hned v lednu začneme zjevně zostra. Hollywood totiž odmítá zpomalit, a tak nás už zkraje roku čekají jedny z nejvýraznějších počinů… (více)

Reklama

Reklama