Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na youtuberské show je při přípravě svého vystoupení oběšen populární youtuber. Nikdo ze svědků nic neviděl. V zákulisí si ničeho nevšimli. Magda s Martinem pátrají nejen mezi řadou haterů, kteří Alvaresovi kdysi vyhrožovali, ale i mezi těmi, které on sám ve svých videích zesměšňoval. Může být video motivem k vraždě? (Česká televize)

Recenze (36)

Chudobka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Myslím, že by si tak dobří herci jako Špalková, Plesl a Vyorálek zasloužili něco lepšího než účinkování v detektivním seriálu. Copak se už všichni zbláznili? Jsme snad v poslední době obklopeni v našem běžném životě samými vraždami? Mně stačí Poirot, slečna Marplová, Columbo...klasika, která nikdy nezklame. Vzpomněla jsem si, jak v jedné povídce radí W.illiam Saroyan začínajícímu spisovateli, o čem psát. O normálním životě, o tom, co člověk žije každý den. Máme snad málo problémů, které nás trápí? O tom chci číst, o tom chci vidět film - abych viděla, jak druzí žijí, jak zvládají těžkosti života, z čeho se radují...A teď, když to píšu, si zapínám televizi - a ani nemusíte hádat, co tam běží. Specialisté. Takže vypínám a jdu dělat něco, co má smysl. Ale přece jen mi v hlavě trochu straší ti youtubeři. I kdyby se to realitě přibližovalo jen vzdáleně, přestávám tomuto světu rozumět. ()

Ampi

všechny recenze uživatele

Korejs tu je hned 2x (Hanuš i Mikluš) z toho 1x v policejní uniformě, závěrečná hudba originálně neoriginální. Dějově slušný díl. ()

selfesteem 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přijde mi zvláštní, že tady jsou zřejmě tací, kteří nemají o pondělním večeru nic jiného na práci, než koukat na seriál, který je nebaví a pak ještě stráví další čas jeho kritizováním tady na databázi. Lidi, život je krátký! Přečtěte si nějakou knihu, přepněte program nebo si zacvičte a hodnocení přenechte nám, které seriál zaujal. Jako třeba mně. Já osobně bych svůj čas neztrácela sledováním něčeho, co mě nenaplňuje. A tento postoj doporučuji i Vám. Chápu, že je člověk otrávený z filmu a pak ho tady třeba zkritizuje. Ale dívat se na seriál, který mě štve, pořád dál, tak to je trochu na hlavu, ne? A jak už jsem psala dříve, těším na další díly! ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tolik nesmyslů v jednom dílu seriálu se jen tak nevidí. Když už něco napíšu, tak si to po sobě mám přečíst, zda to celkově dává smysl. Vata o ničem, vyšetřování samá chyba a téma, které je mi cizí. Zlaté Beskydy, i když jsem před závěrem minulého dílu usnul. ()

angel74 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě je to zatím nejlepší díl z celého seriálu. Až na pár scén, které působí spíše úsměvně, se mi jeví děj epizody o youtuberech velmi reálný, ať už se to týká samotného případu a jeho vyšetřování nebo vztahů mezi postavami. ()

otík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně vyšetřování, málo osobního života, cáklý Hanuš, který mi začíná připomínat doktora Lectra z Mlčení jehňátek a znělka Simpsonů na konci. Tož dobré to bylo.  PS: to jsem si toho strážmistra Topinky alias Roberta Mikluše v ostravském policejním autě všiml jen já? Dobrý joke. :-) ()

sator 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prank je zlomyslný žert... Magnetofon, z kterého je policista Černý (Jiří Vyorálek) okouzlen, je Sonet duo:  československý kufříkový cívkový magnetofon, který vyráběl podnik Tesla Pardubice v letech 1959 až 1966. Malý (Jaroslav Plesl) říká při sledování televize: "Není to ten Neužil? Toho nemám rád". Ve skutečnosti jsou kolegové z divadla a blízcí přátelé. ()

earl hickey 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál sleduju, už jenom kvůli tomu, že se odehrává v Ostravě. Tady ten díl asi zatím nejslabší, častokrát jsem nerozuměl, o čem se baví😂😂😂. Holt starší generace. V seriálu mě nejvíc zajímá postava Hanuše, která se proplétá celým seriálem a bude zajímavé, co chystá?!😉 ()

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vožralej Soukup k tomu cestou z Barrandova ztratil hrubáče, někdo to přines na recepci do České a ta s tím na poslední chvíli zalátala díru v pondělním prime timu. Poprvé a naposled! ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Případ vraždy jůtubera a omáčka kolem oddechovka pro vypnutý mozek, takže dvě hvězdy za znělku Simpsonovým na konec, což mne upřímně pobavilo jako už dlouho nic. Jinak jediný, co beru vážně, tak je brilatní Mirek Hanuš. ()

IvcaSammet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kriminální zápletka sice nebyla úplně nejhorší, ale ta "parodie" na zajímavý Youtube "content" byla neuvěřitelně trapná ... Je sice pravda, že české Youtubery nesleduju, takže nevím, jestli někdo opravdu takové ho.na na internet přidává, každopádně mi to ale přišlo jako neskutečný "cringe". A ta závěrečná honička na konci? To se nedá nazvat ani ubohou parodií na Kobru 11, jak špatné to bylo. Co se týče dějových linek soukromí, tady už ni jenom zbývá doufat, že Jardova postava nezklame, i když je víc než očividné, jakým směrem se děj bude bohužel vyvíjet. Ach jo. Aspoň "To je ten Neužil, ne? Tak toho nemám rád" mě ale dokonale rozsekalo. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Nevím, jak si pan Zapletal představuje, že se mladí lidé vyjadřují nebo na co dělají na internetu, ale tohle to není. To ovšem zdaleka není největší problém seriálu, pes je spíše zakopaný v necharismatických hlavních kriminalistech, kteří postrádají profesionalitu a vesele porušují zákony, na nelogičnosti, ději často založeném na náhodě, tragické hudbě i režii… no, mohl bych pokračovat. Sem tam padne ucházející dobrý vtípek. 35% ()

Hermez 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zkouším čekat, jestli to přestane být taková křeč. Ale ne, pořád stejně tuhé, schematické, slovo od slova vysvětlující. Dialogy jako by všichni četli z učebnice, která je ukrutně nebaví... ()

Jonatána 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po prvním dílu jsou všechny ostatní o dost lepší a tak nějak nastejno, takže se koukám pořád dál. Kormě linky s Hanušem, která mě drží, mě nejvíc zajímá, jestli se Plesl spustí se slečnou z orchestru a Špalková s Vyorálkem,. Přijde mi to o dost zajímavější než detektivní zápletky. :-) Což by asi úplně tak být nemělo u kriminálky, myslím. Ale jsou o dost horší záležitosti a v podstatě se na pondělky těším. Prima oddechovka. doplnění 21.2.2022 Jo, spustil se. :-) A matka na to přišla, tak uvidíme, jestli to praskne nebo se synek vzpamatuje. ()

Reklama

Reklama