Reklama

Reklama

Resident Alien

(seriál)
Trailer
Komedie / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2021–2024), 25 h 18 min (Minutáž: 44–47 min)

Tvůrci:

Chris Sheridan

Předloha:

Peter Hogan (komiks)

Hudba:

Noah Sorota

Hrají:

Alan Tudyk, Alice Wetterlund, Sara Tomko, Levi Fiehler, Elizabeth Bowen, Mandell Maughan, Gary Farmer, Corey Reynolds, Ben Cotton, Patrick Keating (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Sledujeme mimozemšťana Harryho (Alan Tudyk), který převzal identitu maloměstského lékaře z Colorada. Harry pomalu začíná zápasit s morálním dilematem své tajné mise na Zemi. (Petrmachovec)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (5)

Pilot (2021) (S01E01) 

Strašně bych si přál, aby mi to sedlo. Ten námět se mi zamlouvá skutečně hodně a už když jsem na ten seriál prvně narazil, myslel jsem si, že tohle prostě musí být něco pro mě. Teoreticky by opravdu mohl, ale to by to muselo být nějak líp zpracované. Nemůžu si pomoct, ale pilotní díl na mě působil dost mdle a nevtipně, až na pár scén. Většinu času to navíc byla docela nuda a popravdě mám pocit, že s tou stopáží budu mít problém i nadále, protože minimálně tahle epizoda trvala o polovinu víc než měla... Šanci tomu ještě určitě dám, ale obávám se, že mě to svým zpracováním a stylem humoru bude spíš míjet. Lepší 2* ()

Homesick (2021) (S01E02) 

Ale jo, tady už to naštěstí nějak fungovalo, pár hlášek bylo vtipných a celkově si mě to víc získalo. Až jsem dokonce uvažoval o čtvrté hvězdě, ale nakonec to na ni nevidím. Je tu pár zajímavých prvků (emoce Harryho, nález levitující mrtvoly, kluk, který vidí Harryho pravou podobu...), jen se krapet obávám, jestli je kam bude rozvíjet po celých 10 epizod, protože se krapet obávám, že to postupem času bude už jenom o vztazích. Ale třeba mě to mile překvapí. Silné 3* ()

Secrets (2021) (S01E03) 

Dokud se řeší ta základní zápletka, je to celkem fajn a vtipné. Jenže čím víc do toho prostupují nudné vztahy vedlejších postav a jejich citové výlevy, je to otravné a tahá to celé dolů - a tady toho byla dobrá třetina epizody. Trochu se bojím, že z toho moc nebude a spíš se to jen bude točit v kruhu různých vztahů, protože se tu začíná upozaďovat vše zajímavé, co se zde děje a co by děj mohlo posunout dopředu. Nicméně zbývající dvě třetiny epizody jsem si celkem užil, takže dojmy mám nakonec spíš pozitivní. Silné 3* ()

Birds of a Feather (2021) (S01E04) 

No a jsme u toho. Děj se upozaďuje, ale hlavně že se řeší vztahy mezi ostatními. Zvrat v závěru je sice zajímavý a pár světlých momentů tahle epizoda měla, ale tady už jsem se zase spíš nudil. Nějaké velké závěry z toho ale asi vyvozovat nebudu, tenhle seriál je poměrně nepředvídatelný co se mých dojmů u jednotlivých epizod týče, ale pomaličku mě přestává bavit... Slabé 3* ()

Love Language (2021) (S01E05) 

A tady to ukončím. Prostě to není pro mě, zápletka se neustále upozaďuje a je to tu samé vztahy, vztahy, vztahy, vztahy... A kromě mimózního projevu Alana Tudyka a jeho problémy s dvěma děckama, z nichž jedno vidí jeho pravou podobu, mě na téhle epizodě nic jiného nebavilo. A zbytek epizody jsem se jen hodně nudil. Takže ne, už nevidím důvod v tom pokračovat, i když prvotní námět sám o sobě vypadal dost lákavě. 2* ()

Reklama

Reklama