Reklama

Reklama

Resident Alien

(seriál)
Trailer
Komedie / Drama / Mysteriózní / Sci-Fi
USA, (2021–2024), 25 h 18 min (Minutáž: 44–47 min)

Tvůrci:

Chris Sheridan

Předloha:

Peter Hogan (komiks)

Hudba:

Noah Sorota

Hrají:

Alan Tudyk, Alice Wetterlund, Sara Tomko, Levi Fiehler, Elizabeth Bowen, Mandell Maughan, Gary Farmer, Corey Reynolds, Ben Cotton, Patrick Keating (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Sledujeme mimozemšťana Harryho (Alan Tudyk), který převzal identitu maloměstského lékaře z Colorada. Harry pomalu začíná zápasit s morálním dilematem své tajné mise na Zemi. (Petrmachovec)

Recenze uživatele Axident k tomuto seriálu (8)

Pilot (2021) (S01E01) 

První díl paráda. Obavám se ale, že tuhle úroveň nelze dlouho udržet. ()

Secrets (2021) (S01E03) 

Hmno, v třetím díle valem ubylo zábavy a příjemně trhlých nápadů na úkor vedlejších vztahových zápletek, což nevěstí nic dobrého. Jakkoliv bylo skoro jisté, že laťka z první episody půjde už jen snížit, ne tak kvaltem, prosím. ()

Birds of a Feather (2021) (S01E04) 

Hmno, stále je to koukatelné, ale zásadně to uhnulo od povahy jasně naznačené v pilotu a stává se nám z toho tak trochu nějaké limonádové Virgin River a zabavný, poťouchlý, sarkastický Alien element ustoupil zcela do pozadí na úkor telenovelovatosti.. ()

Sexy Beast (2021) (S01E06) 

Není to špatné, jen jakoby se tvůrci nemohli rozhoupat, jaký žánr by měl převážit a co vlastně chtějí točit, úvod série byl příjemně legrační taškařicí, aby se postupně měnil skoro v sociální, fádnější, o poznání méně zábavnou a málo vtipnou skoro telenovelou, a po polovině se nám z toho stává protiemzacká detektivka. Baví mě to, ale ta rozpolcenost se nedá vnímat jako pozitivum. ()

Welcome Aliens (2021) (S01E09) 

Jo, jo, uz dobrý, už zase dobrý. ()

Girls' Night (2022) (S02E03) 

Tento způsob dosti lacinèho humoru se mi zdá dost nešťastným pokusem navrátit žanrově tápající RA zpět k vtipu a zábavě z počátku první série. Tím spíše v kombinaci s genderovou agitkou. Ne, že by některé kratičké záblesky nebyly vtipné, ale celkově to posouvá druh zábavy k úplně jiné cílové skupině. ()

Radio Harry (2022) (S02E04) 

Asi jsem suchar, ale je to nuda... Ne tak pokleslé jako minulý díl, ale nuda. ()

Reklama

Reklama