Reklama

Reklama

Show Bennyho Hilla

(seriál)
  • Česko Benny Hill Show (více)

V koncipovanom groteskovom pásme sa predstaví známy anglický komik, ktorého meno sa stáva už názvom pre štýl. Všíma si humornú stránku ľudského konania a komediálnu situáciu vie podať spôsobom jemu vlastným. Všestranný komediálny talent BENNYHO HILLA je zárukou výborného umiestnenia na súťažiach a festivaloch zábavných programov. O tom svedčí Cena za najlepší zábavný program, ktorú získal na Televíznom festivale roku 1984 v Cannes. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

RHK 

všechny recenze uživatele

Po létech jsem se zase dostal k legendární Show Bennyho Hilla. Vydržel jsem na to koukat několik hodin a téměř non-stop se usmívat a chvílemi i nahlas řehtat... Po skončení jsem se popleskal po hlavě a jdu se podívat po nějaké pěkné kočce :-). Vybrané ukázky: http://www.youtube.com/watch?v=iAiq1xKF38k ()

gombarix 

všechny recenze uživatele

Primitivní a sexistický humor kořeněný absurdními gagy - u tohoto nemusíte přemýšlet, u tohoto prostě jen chcípete smíchy a ještě s pocitem, že je to inteligentní zábava. - - Jinak teda ve výčtu herců (a vůbec v databázi) zásadně chybí Jackie Wright, neboli ten plešatý dědula... no hlavně že tam je královna Alžběta II.! ()

Reklama

Paity 

všechny recenze uživatele

Je neuvěřitelné, že tenhle humor pochází z roku 1969. Je to skoro na pováženou, že mohla být takováhle forma srandy odvysílaná v tehdejší době a v tehdejší televizi (pochopitelně nemyslím Československou televizi) . Dnes už sice občas některé vtipné scénky tak nevyzní, přesto jde o vynikající zábavu. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Přisprostlé a přece tak inteligentní. Ten chlap ani náhodou nevypadá jako Brit, jelikož jeho bachor musí být proléván českým pivem a humor je buranský v tom nejkladnějším smyslu slova. Velmi časté výjímky odklonu jsou důkazem univerzálnosti. Nikdy nezapomenu na to, jak Benny Hill v roli reportéra vychvaluje newyorskou architekturu a kamera při jeho proslovu najíždí na zeď s nápisem Made in China :))) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Minimálně polovina scének je takových nicneříkajících a nevtipných, ale ta druhá je absolutně špičková a většina dnešních komiků by se z nich mohla učit. Tím nejlepším jsou samozřejmě zrychlené groteskové naháněčky, kde rozhodně nikdy nemůže chybět sám Benny a k němu minimálně jedna spoře oděná holka. To vše za doprovodu jedné z nejlepších melodií historie. 75% ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama