Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Příjemný film s hezkou hudbou, sympatickými herci a tak trochu 'pohádkovým' tématem. Vzhledem k tomu, že jde o vesmír, plus o fantazii tvůrce něco takového vymyslet, nemůžu jinak než hodnotit naprosto kladně. Líbí se mi, když se tvůrci nebojí a zapojí svojí fantazii natolik, že realita se zdá být až příliš daleko. Taky se mi dost zamlouvalo, že zde nebyly žádné rádoby zamilované 'love-making' scény. Dneska to je v každém filmu a je to naprosto otravné. Jsem daleko radši, když se děj točí kolem důležitějších věcí než je sex dospívajích. Takže tento film pro mě splňuje vše. - "You see those men there? They're angels. They look over the people on earth and make sure they are okay. Do you see that angel? He is gonna fall in love with her and fall to earth. Then he won't be an angel anymore. He'll be just like her." ()

Sabrewulf 

všechny recenze uživatele

Když odmyslím úplně totální nesmysly jako internetové chatování z Marsu na Zem, které mělo okamžitý přenos, stále to mohl být dobrý a silný film. Co ho ale naprosto zabilo, byla ta neuvěřitelně naivní přímočarost, táhnoucí se od začátku do konce. Všechno se tam děje strašně zjednodušeně, všechno se všem daří jak po másle bez nějakého výraznějšího zádrhelu. Jeden příklad za všechny - kluk, co žil celou dobu na Marsu, jen tak uteče z karantény za holkou, se kterou si chatoval, nakráčí do školy, do které dotyčná chodí a hned ji vidí u skříněk. Uff! Mimochodem, když už jsme u ní - to byla hnusná a protivná pizda. A to, jak ti dva pořád někomu kradli auta, taky na sympatiích zrovna moc nepřidalo. Promrhaná šance. ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Rozprávka o Marťanovi a Pozemšťanke... Námet síce zaujímavý aj pre náročnejšieho diváka, ale ten príbeh bol asi skôr určený pre deti a mládež. Nehovorím, že to bola nuda, len to bolo celé akosi v mnohých ohľadoch naivné. A to teraz nenarážam len na tisíc fyzikálnych a biologických absurdností, ale aj na to impulzívne správanie hlavných postáv. Nehovoriac o tom, že Asa Butterfield ma absolútne nebaví. Britt mám rád, ale tu mi prišla taká nijaká. Každopádne, aspoň ten námet za niečo stál. Inak žiadna sláva... ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Tak jakoby nejvíc chválim tu kameru, vizuál a celkově je to nádherný.. miluju vesmír. Romantická chemie mezi Máslofíldem a Robertsnovou mi byla docela volná.. ale nevadila.. Gary Oldman působil dost směšně a hudba občas srala a občas se dala. Tak co z toho? Celkem fajn pokoukáníčko, leč romantika neni můj šálek vodky. ()

alchac 

všechny recenze uživatele

SA naslepo opět nezklamalo. Doufav ve sci-fi, obdržel jsem laxativní kýčovitě plytkou romantiku pro retardované náctileté, která byla seškrábnuta ze stěn septiku Rosamundy Pičerové, ke vší (od slova veš) odpornosti vyhnilé osazením Řiťou Máslopolským alias ýtý milovníkem pro sexuálně dezorientované šestnáctky a šestnácty. Pro masochisty a koprofily libující si v detailech odkazuji na páně Dromův komentář. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Učiteľka v škole tvrdí, že Thomas Edison vynašiel telefón. V skutočnosti to však bol Alexander Graham Bell. (Astonko)
  • Highland High school in Albuquerque byla použita pro natáčení několika scén během běžné výuky. Toto způsobilo problémy mezi vedením školy a státní filmovou komisí. (tessincolor)

Reklama

Reklama