Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh, ale dost špatně natočený, Charlize Theron se mi tu vůbec nelíbila, a Johnny Depp s blond vlasy, tak to opravdu ne, ale zase mu musím nechat, že svojí roli zahrál víc než dobře. Bylo tam pár scén, ze kterých jsem měla infarkt a pár u kterých jsem se kousala nudou. Co mě ale dostalo nejvíc bylo konec. WTF? 3* ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

:D :D Je vtipné, podívat se na film, který jste zbožňovali ve 12ti letech, s odstupem desetiletí :D :D Super náměť, zvláštně zpracované :) Všechno zachraňuje pouze Charlize Theron, jejíž taneček s břichem a šlehačkou z lednice považuji ze nejlepší scénu filmu, plus k tomu ještě "bu" Johnnyho Deppa, nenápadně se objevujícím za lednicí :D ()

Reklama

sona123 

všechny recenze uživatele

Bylo to prostě blbý. Začátek velmi slibný, ale pak se film záhy zvrhne v blábol, ve kterém bych spíš čekala Kim Basinger než úžasnou Charlize (nemluvě o Johnnym, kterému to zde vůbec nesluší a vypadá jak ve své éře Jump Street). A blábolem to zůstává až do konce. No, ale každý někdy šlápne vedle, zapomeňme a budiž útěchou, že hlavní protagonisté si z toho vzali ponaučení a dnes se docela drží. A film může zvesela do propadliště dějin. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Takhle v noci, sám, to je úplně nejlepší pro projekci tohoto filmu. Atmosférou a napětím hned vtáhne, a i když prakticky není akční, člověk se bojí od začátku do konce. Který možná mohl více naznačit, třeba o tom letadle samotném, proč je tak důležité. A i když je ta historka vlastně docela plytká, takové ředěnější Omen, má to své kvality. http://www.dvdextra.cz/dvd-recenze/astronautova-zena-jl.html ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

No tedy... Tak mám za sebou další film se skvostnou Charlize. A říkám rovnou, tohle je zatím nejlepší kandidát v mém osobním hodnocení o film s nejposran--- závěrem v posledních pěti minutách... Ano, je to jak říkám. Hodinu a tři čtvrtě vás film udržuje ve skvělém napětí, přičemž si logicky říkáte, že to vše se děje jen v hlavě Charlize. Podmínky pro jistou labilitu má ideální. Zažitý stres z nehody manžela, dřívější labilita ze smrti rodičů šmrnclá těhotenstvím, což je kapitola sama pro sebe... Sám o tom vím své a ne nadarmo se tomu odborně říká - jiný stav. Spíš mně zajímalo jak to ustojí chudák Johnny a zda se mu podaří naladit se na vlnu své hormony rozbunzírované manželky což je bezpochyby těžší, než utahovat šrouby na satu na orbitu.... Přesto si celou dobu říkáte - co kdyby se tam u satelitu přeci jen něco stalo? Bohužel, na tuto pro mne zcela nereálnouverzi příběhu nakonec dojde. Poté co u Armacostů začnou po bytě jiskřit Chobotničky z druhého patra (tedy já viděl jen Modrého, ale Zelená asi taky někde běhala s žárovkou) jsem dostal tep jako Spencerův co-pilot na oslavě a začal jsem se bát masivní mozkové mrtvice. Jakoby to nestačilo, Charlize se mně s jiskrou v oku ihned poté pokoušela dorazit.... Přežil jsem, ale ještě se klepu. A to vzteky. Takhle posrat konec, pane Rande Ravichi - to se musí asi umět... Bez toho konce by to sahalo vysoko, takhle je to jen za ty dvě minuty odmlky s řídícím centrem. * * ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)
  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)

Reklama

Reklama