Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se při jedné ze Spencerových misí přeruší za podivných okolností na dvě minuty kontakt se základnou, ani jeden z nich netuší, že těch 120 sekund strachu zcela změní jejich pohled na svět, jejich budoucnost a i samotné životy. Johnny Depp a Charlize Theron vystupují jako odvážný kosmonaut NASA Spencer Armacost a jeho nádherná žena Jillian, která je učitelkou – zdánlivě perfektní pár. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (198)

runner85 

všechny recenze uživatele

Pána Deppa nemám rád, nezaujímajú ma jeho továrne na čokoládu, ani jeho pirátska loď s kostrami a podobne. Ale toto mu sadlo ako riť na šerbel ... ak by sa držal takýchto filmov tak by som si ho možno aj obľúbil ... film so videl pred pár rokmi, dnes by ma možno tak nezaujal ale jedno viem v tom veku ma to dosť bavilo ... čiže bravo ! ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý příběh, ale dost špatně natočený, Charlize Theron se mi tu vůbec nelíbila, a Johnny Depp s blond vlasy, tak to opravdu ne, ale zase mu musím nechat, že svojí roli zahrál víc než dobře. Bylo tam pár scén, ze kterých jsem měla infarkt a pár u kterých jsem se kousala nudou. Co mě ale dostalo nejvíc bylo konec. WTF? 3* ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Nechutně zdlouhavé. Samotný námět by v základu i šel, ale jak jej film podal, si akorát říkalo o čekání, kdy už konečně dojde na pointu, která nakonec nebyla ale vůbec překvapivá, ani nijak šokující. Plusové body jsou víceméně hlavně za to lehké psycho v druhé půli, ze kterého alespoň trochu zamrazilo. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Klišé na entú, ale poctivo, veľmi profesionálne a bez chýb režírované (tak či tak, tajomne neznámy Rand Ravich odvtedy nič nenakrútil). Johnny Depp je tentokrát vzácne odťažitý, zato jeho filmová manželka Charlize Theron svojím solídnym výkonom prekvapila príjemne. Zaujímavé herecké obsadenie podporných rolí (Clea DuVall z FAKULTY, Joe Morton z T2...). 3* sú možno veľa, ale mňa toto klišé na entú bavilo. Sám som zaskočený. DODATOK 21. 5. 2010: Tak síce je to i s odstupom času voľajako dajako čudný film, ale atmosféru má a Ravich odvtedy ako "duchovný otca" stál za výborným dvoj-sezónným seriálom "Life - najbohatší policajt" so skvelým Damianom Lewisom. ()

kubilov 

všechny recenze uživatele

Astronautova žena má jediné štěstí - při jejím sledování jsem dostal chuť na něco pořádně vyhaluzenýho, a tak po nudnější první půlce, tedy s tím jak nám zblbne Joe Morton, se konečně začnou dít pořádný věci. Johnny Depp zas jednou ukázal, že i když umí zahrát snad jakoukoliv postavu, to slovo "zahrát" si vykládá tak nějak po svém až se může nakonec zdát, že hraje furt jen to samý. To Charlize Theron byla v tu dobu stále ještě více v těle modelky než herečky, i tehdy se už ale začal projevovat ten nesporný talent. Nakonec jsem teda s výsledkem nemohl být nespokojen. Po očekávání béčkové romance v atraktivním prostředí jsem dostal úžasně debilní sci-fi romanci s nesmyslným přesahem, která mě místy i nechtěně rozesmála, aby mě nakonec tím závěrem totálně dorazila. Naprostá spokojenost, občas je takováhle píčovina úžasným zpestřením dne. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (2)

  • Snímek soutěžil na Mezinárodním filmovém festivalu v Katalánsku v kategorii nejlepší film. (Terva)
  • Herečka Clea DuVall (Nan) počas natáčania zakrývala svoje hnedé oči modrými kontaktnými šošovkami. (Msscastillo)

Reklama

Reklama