Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek

  • USA The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stanťe se svědky zrození zla, uvidíte jak se Thomas Hewitt stal nechvalně proslulým masovým vrahem, známým jako Kožená tvář. Dítě narozené za hrůzných okolností, pohozené v popelnici najde a adoptuje pomatená rodina Hewittů. Pod vlivem jejich morbidní výchovy Thomas rozvíjí svou zálibu v motorových pilách a mučení. Naneštěstí pro čtyři teenagery, které zatkne falešný šerif a přivleče do sadistického domu hrůzy rodiny Hewittů. Právě tam budou muset všichni bojovat o život s Koženou tváří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (408)

Shit 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto totéž co první díl,ale asi tak dvojnásobně drsnější, Leatherface to tady fakt rozjíždí se svojí motorovkou úplně neskutečně a porcuje všechno co mu přijde pod ruku, včetně strejdy Tonyho, krom toho i když příběh je fakt totálně neoriginální, tak se nedá říct, že by nějak nudil, i když je pravda, že Leatherface a jeho povedená rodinka mu nedá až zas tak moc prostoru, takže se nikdy neodhalí v plný nahotě. Ale co, hlavní je, že to dokáže nenudit a to ostatní zařídí Leatherface a jeho motorová kamarádka ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Na Liebesmana trošičku měním názor, k lepšímu. Tento nepřiznaný druhý díl stojí hodně na opět skvělém R. Lee Ermey, který opět trousí jednu perlu za druhou, aby nakonec dostal solidně naloženo. Klikovat bych s tím chlápkem určitě nechtěl. Krvavé to jinak je, napínavé ke konci taky. Jordana bohužel není Jessica Biel. Úchylný Texas zase jednou obživl. 50% ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Že sa do toho pustil Bay ako producent znova, asi to muselo mať aspoň nejaký potenciál a ja som rád, že ho spolu s jednoduchou, ale skvelou Jablonskeho hudbou využili. Konečne sa od začiatku do konca všetci nenaháňajú a nemáva sa a pílou, čo mi pri predchádzajúcom snímku liezlo dosť na nervy. Na scénu sa dostane viac postáv, hlavne masochisticky hláškujúci sheriff R. Lee Ermeyho a o zábavu je postarané. 65%. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Je to ve své podstatě pořád jenom rutinní řezačka, ale oproti prvnímu dílu se cítím o třídu spokojenější. Ať už za to může moje slabost pro Jordanu nebo to, že tradičně složená partička hlavních postav tentokrát primárně neslouží jen jako materiál pro titulní nástroj. Navíc hlavním záporákem naštěstí není Leatherface, ale jeho sadistický pěstoun a rádoby šerif v jednom, jehož přehrávání a hláškám se dá podlehnout velmi snadno. 50% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Mňa ako milovníka nového TCM čakalo pohladenie studenou rukou, pretože The Beginning je drsný hororík so slušnou atmosférou no studený ako psí čumák. Je síce pekné, že vidíme narodenie Leatherfacea (a to doslovne), jeho začiatky na jatkách a to ako sa nepríjemný šerif stal šerifom (a prišiel o zuby), ako dedo prišiel o nohy a poteší že Leatherface nie je len tupý dement ale kalkulujúci stroj na zabíjanie, ale všetko to pôsobí ako by to hodili do stroja s nápisom Liebesman a ten vyhodil zručne natočený a niekedy až (zbytočne) drsný produkt ktorý ničím neprekvapí. Hlavnou postavou je tentokrát šerif Hoyt a tak sledujeme jeho deptajúce keci s následným mordom no a keď si nevie rady, zavolá mladého ktorý danú situácia s prehľadom vyrieši. Liebesmanovi proste chýba niečo čím by jeho nový produkt zaujal. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (22)

  • Film sa odohráva v roku 1969, no v rádiu odznie skladba "Alright Now", ktorá vyšla až v lete 1970. (FromHell)
  • Natáčení probíhalo v Pflugerville v Texasu. (J*A*M*A*L)

Související novinky

Titáni soupeří dál

Titáni soupeří dál

13.06.2010

Nezáleží na tom, co si o novém Souboji titánů myslíte. Je jedno, jestli se vám líbilo jeho konvertované 3D. Film už v kinech vydělal bezmála půl miliardy dolarů a pokračování přijde brzy. Natáčení… (více)

Smrtonosný Odysseus?

Smrtonosný Odysseus?

28.04.2009

Starořecká mánie v Hollywoodu nabírá na obrátkách. Studiu Warner Bros. nestačí právě natáčená nová verze Souboje titánů, teď ještě dalo zelenou projektu nazvanému prostě Odysseus. Pokud čekáte epos o… (více)

Děkujeme, že válčíte

Děkujeme, že válčíte

19.11.2008

To není pokračování nekorektní komedie Jasona Reitmana, jen pokus neohrabaně vám naznačit, že dnes si povíme o novém filmu s Aaronem Eckhartem v hlavní roli. Po Temném rytíři určitě přehazuje nabídky… (více)

Nešťastný Pátek třináctého

Nešťastný Pátek třináctého

22.09.2007

A jaký jiný by měl být, že? Jenomže to velké P tam samozřejmě není náhodou. Dávno jsme tu neměli nic hororového, tak proč si nevpálit nějakou zlou zprávu? ;-) Fanoušci žánru jsou na zlé zvěsti zvyklí… (více)

Reklama

Reklama