Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 2

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (381)

Hwaelos 

všechny recenze uživatele

Poctivá akční podívaná s jednoduchým příběhem "kterak Saruman naučil amerického boxera pokoře, aby porazil svého šampiona a udělal z něj lepšího člověka." :) V tomto klišé je navíc jen ten Saruman, což je ale jen důsledek vizáže představitele vedlejší role. Nicméně, co se týče zápasů, jejich jedinou chybou bylo, že jich zkrátka bylo málo. Jinak velmi dobrý kompromis mezi pouliční rvačkou, kickboxem a capoeirou. Srdce mi nad tím plesalo. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Změna režiséra, změnila i celkový styl filmu a z béčkové "osmdesátky" se stal moderní akčňák. Ještě se nejedná o takovou nabušenou jízdu, jakou přinesl třetí díl, ale v rámci akčních bojovek se jedná o velice slušné dílo se směšným příběhem a ještě směšnějšími hereckými výkony, ale zato povedenou akcí. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $5miliónovTržby za predaj DVD v USA $8,317,189 //počet predaných kusov 702,857║ Taký Americký sen/ rozprávka tipu Rocky 4 ale prečo nie občas si treba zaspomínať na klasické akčné "báchorky" ako z 80.rokov, veď má to spád, slušnú akciu, či trošku napätia a fajn bijca Michaela Jai Whitea. Akčná oddychovka čo ponúkne prehľadné súboje a to mám ja moc rád. /55%/ ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Keďže som sa k Undisputed III dostal skôr než druhej časti, prišla mi táto o niečo chudobnejšia. Menej bojovníkov, menej adrenalínu, ale.. stále je tam to ale. Pretože Scott Adkins vždy bol a vždy bude sakra cool. Ako inak by ste odôvodnili to, že počas celého filmu fandíte viac zápornej postave (Boykovi) než tej kladnej (Chambers)? Ten chlap jednoducho umí! ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Akční bojovka jak vyšitá, ale abych pravdu řek, tak až tak mega stupidní děj sem nečekal ani já, to byla fakt síla, hlavně ke konci filmu každá další scéna překonává tu poslední, ale o to tady fakt vůbec nejde, tady jde jen o souboje a to je fakt řež největší a neskutečná bojová podívaná s výbornou kamerou a naprosto ultimátníma bojovníkama, v čele s naprostým ultramastrem a bijcem Scottem Adkinsem, co ten tam předvádí v tom ringu, to se jen tak nevidí a ještě mu zdatně sekunduje Michael Jai White. Nicméně trošku zamrzí slabší závěrečnej souboj, kterej postrádá nějaký větší vyvrcholení a je jen slabým odvarem toho, co se děje ve zbytku filmu ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • George Chambers (Michael Jai White) nemá na zádech tetování "Iceman", které měl v prvním snímku. (Jihočech)
  • "Kupolovitá" časť väznice v niektorých záberoch veľmi pripomína gulag, ktorý sa objavuje vo videohre "Call of Duty: Modern Warfare III" a jej prvej sezóne, taktiež aj v jej časti "Warzone". (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama