Reklama

Reklama

Neporazitelný II: Poslední zůstává

  • USA Undisputed II: Last Man Standing (více)
Trailer 3

VOD (1)

Pokračování filmu z roku 2002. Tentokrát je šampion těžké váhy George „Iceman“ Chambers poslán do ruského vězení na základě vykonstruovaného obvinění z pašování drog. (Filmbox)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (381)

Claw 

všechny recenze uživatele

Úžasná vězeňská rubačka, která oživuje ringové klasiky 80. let. Oba hlavní představitelé, jak Michael Jai, tak Scott Adkins podávají neuvěřitelné výkony v oblasti svých fyzických schopností a dovedností. Většinou je zde na čsfd vyzdvihován Adkins, ale Michael Jai je také excelentní. Podává bojový výkon dle scénáře - boxerskou hvězdu, narozdíl od Adkinse, který hraje absolutně všestranného bojového "ďábla". Michael Jai je navíc sympaťák a ve filmu vyloženě vystupuje z pozadí průměrných herců jako jasná hvězda s neuvěřitelným charismatem. Strašně rád bych dal filmu plný počet hvězdiček, ale nemohu ze dvou důvodů. Jednak má opravdu příšerný scénář i děj, který jen slepuje jednotlivé akce mezi sebou a je skutečně pitomý. Ale to by se dalo v pohodě zkousnout, kdyby film obsahoval více ringových soubojů. Těch je zde opravdu málo, a tak spíše divák stále sleduje týrání nezlomného Michale Jaie dozorci. Ale tohle si mohli tvůrci odpustit a přidat raději nějaké souboje, od toho tu máme jiné filmy, ať už klasické vězeňské drama se Slyem "Kriminál" nebo Van Dammovo "Peklo". Každopádně, souboje jsou absolutní špička a opravdu se vyrovnají i vrcholu, který předvádí Tony Jaa. Něco takového se skutečně nevidí, v tomhle film dalekosáhle přesahuje zatím vše viděné a zastavuje se až u základních kultů jimiž jsou bojové scény ve filmech Bruce Leeho a Tonyho Jaa... /80%/ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Michael Jai White a Scott Adkins ukázali, že je možné ze série "Neporazitelný" vytřískat mnohem více, než se povedlo prvnímu filmu. Oba titulní herci jsou skvělou volbou a jejich zápasení je prostě drsné, plné adrenalinu. Scott je zde hnusák, ale přesně to bylo potřeba. Vrcholem skoro není ani samotný zápas, ale to mezitím. ()

Reklama

arie 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemná spomienka na akčné snímky 80. rokov. Príbeh je, samozrejme, jednoduchý a taktiež od snímky nečakajte žiadnu originalitu, no myslím si, že pre divákov tohto žánrového kúsku bude najdôležitejšia akcia a tá je zvládnutá brilantne. Skvelá choreografia bojových scén v kombinácii s charizmatickými a pre akčnú snímku vynikajúco typovo vybratými hercami sú hlavným plusom filmu, ktorý podľa môjho subjektívneho názoru jednoznačne prekonáva známejší a hviezdnejšie obsadení prvý diel. Ak ste v mladosti milovali snímky ako Krvavý šport či Kickboxer, tento film vám môžem len odporučiť. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Rovnaká blbosť ako bol napr. ONG-BAK. Ale do čias KICKOBOXERA či ROCKYHO IV som takéto nadšenie pri súboji či tréningu nezažil. Úžasné veci, úžasné nápady, skvelá kamera. Väzenské bojové filmy PEKLO a NEPORAZITEĽNÝ chceli byť niečím podobným, ale ostali v „inej“ kategórii. Scenár jasne hovorí, kto je „ten dobrý“ ale film ako celok má rovnaký efekt ako prvý KARATE TIGER – je to „záporáková“ exhibícia... a berie dych... ()

petero 

všechny recenze uživatele

Tak takto nejak som si predstavoval, že mala vyzerať už jednotka. Bohužiaľ. Nijak zvlášť avizované pokračovanie je na prekvapenie okrem zvučnejšieho hereckého ansámblu vo všetkom lepšia. Bojová choreografia, dej, herci v hlavných úlohách predvádzajú ozaj peknú kondičku. Zábery sa spomaľujú, zrýchľujú a nič nepokazí ani finále kde sa bývalí boxerský šampión musí prispôsobiť pravidlám väzenského boja, ktorý oficiálne pravidlá boxu ignoruje a naviac miestny šampión je vlastne obratný kickboxer. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (19)

  • Veľká časť filmu sa natáčala v skutočnom väzení v bulharskom meste Vratsa. (m.a.t.o.)
  • Natáčalo sa vo februári 2005. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama