Reklama

Reklama

Hrdinové

(seriál)
Z natáčení 1 - Greg Grunberg, Ali Larter, Sendhil Ramamurthy
USA, (2006–2010), 56 h 17 min (Minutáž: 43–53 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Hayden Panettiere, Masi Oka, Sendhil Ramamurthy, James Kyson, Ali Larter, Milo Ventimiglia, Adrian Pasdar, Noah Gray-Cabey, Kristen Bell (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(78)

Genesis. Zdánlivě nahodilá skupina jedinců po celém světě u sebe začne objevovat něco, co lze popsat jedině jako "zvláštní" schopnosti. I když většinu z nich zpočátku děsí, učí se s nimi zacházet, hledají jejich hranice a brzy je jasné, že vše má nějaký vyšší smysl... (oficiální text distributora)

Zajímavosti (40)

Glee (2009) (seriál)

  • Dianna Agron (Quinn Fabray), Jessalyn Gilsig (Terri Schuester) a Jayma Mays (Emma Pillsbury) spolu již hrály v seriálu Hrdinové (od r. 2006) (Shadowspark)

Glee (2009) (seriál)

  • Dianna Agron si roztleskávačku zahrála jíž dříve, a to v seriálu Hrdinové (od r. 2006). (R´Hell)

Akta X (1993) (seriál)

  • Cigarety značky "Morley", které se v seriálu objeví, jsou fiktivní značkou, která byla kromě Akt X využívána v mnoha televizních seriálech, filmech či videohrách. Mohli jsme se s nimi setkat již například v seriálech Hrdinové (od r. 2006), Beverly Hills 90210 (od r. 1990) nebo Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). Jejich název vznikl z hovorového označení klasických cigaret Marlboro, které připomíná i barevná kombinace jejich obalu. (wlk1)

Vendetta (2011)

  • Filmová postava Clair Pruittové byla vytvořena speciálně pro potřeby herečky Holly M. Combsové. Ta ji ovšem odmítla na základě přání strávit více času s rodinou. Tatáž role byla poté nabídnuta Ali Larterové, která kvůli probíhajícímu natáčení série Hrdinové (od r. 2006) taktéž odmítla. (Conspi)

Zátoka (2009)

  • Herečka Hayden Panettiere zo seriálu Heroes (stvárnila Claire Bennetovú) protestovala proti zabíjaniu delfínov v Taidži už v roku 2007, keď spoločne s ďalšími piatimi surfermi vplávala do zátoky, kde lov prebieha. Herečka je tiež hovorkyňou kampane usilujúcej sa o zákaz lovu s poukázaním na krutosť a zbytočnosť zabíjania a tiež údajný fakt, že mäso delfínov obsahuje nebezpečne vysokú hladinu ortute a nie je preto vhodné na konzumáciu (Pipo83)

Monstrum (2008)

  • Dlouhé měsíce čekání vyplňovala fanouškům také kampaň na fiktivní nápoj Slusho. Ten se objevil už jako vtip v seriálu Alias (od r. 2001) od J.J. Abramse, a také na tričku jednoho z hlavních hrdinů v ukázce z Monstra. Jako vtip mimo okruh tvůrců byl také použit ve dvou epizodách populárního seriálu Hrdinové (od r. 2006). Tvůrci vytvořili pro Slusho také informační pozadí, patří prý pod japonský koncern jménem Tagruato. Tato společnost se ve skutečnosti zabývá výrobou vrtacích zařízení. Fanoušci ihned rozvíjeli teorii, jak je monstrum původně z mořského dna, kde bylo díky vrtání "probuzeno". Tvůrci tuto teorii nepotvrdili ani nevyvrátili... (duklak2)

Související novinky

Budoucnost bude průměrná

Budoucnost bude průměrná

21.03.2008

Brett Ratner a Len Wiseman jsou jako bráchové. Oba rutinéři, kteří se vyšvihli na výsluní díky úspěšným, ale nikterak zázračným akčním sériím (Křižovatka smrti a Underworld), pak dostali šanci… (více)

Resident Evil pokračuje

Resident Evil pokračuje

24.09.2007

le no tak, snad si nemyslíte, že vás chceme upozorňovat na aktuální třetí díl zombie vybíjené?! Ten už je v podstatě minulostí. Jistě, pro české a slovenské diváky ještě nějakou chvíli ne, ale… (více)

Reklama

Reklama