Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Muhahaha, veľmi vtipné. Ale pre koho? Tento typ zábavy je už prekonaný, istú dobu bol ako tak smiešny, no toto dielo ma rozhodne nepobavilo. Komédia, pardón paródia od režiséra, ktorý toho ešte veľa vo filmovej brandži nedokázal, ďalej herecké obsadenie z tej najväčšej komercie, no a v celku nuda, ktorá je veľkým trapasom. Trápne, niekto zabudol ako sa robí humor alebo na to ešte nedošiel, lebo toto bol nechutný výplod. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Debilové cha cha úvodní scéna mě dostala. CITÁT - Tady se není čeho bát......... Hlavně hláška - Budou tam prachy, děvky a......žralok. Pětka paroduje převážně film Mama, ale je zde několik střípků z Planety opic, Černé labutě nebo Paranormal activity. Samozřejmě že nesmí chybět fekální humor a jídelní scény. To, co mě celkem vadí je však součástí celé série. CITÁT - Já vám ukážu vášeň!!!!....... Byl jsem překvapen, že to má celkem hlavu i patu a kdo chce najde si tam ty své scény, kterým se zasměje. CITÁT - Večer ho napadla kuchyně......... DIALOG: JODIE (Ashley Tisdale) - Něco ho táhlo ven a on řval Mamá. DAN (Simon Rex) - To si taky nepamatuju. JODIE - Omldlel si. DAN - To si taky nepamatuju. JODIE - Hele v tom domě prostě něco je. DAN - To neva, hlavně že se milujem.......... CITÁT - Našel jsem obvaz. Na hlavě.............. Mejdan čističů bazénů mě rozesmál. A scéna okolo 60 minuty je opravdu brutální. CITÁT - Adunda!!!........ Takže já se celkem bavil. Není problém tomu dát 60%. Závěrečné titulky ještě přinesou nepovedené a vystřižené scény. Trochu humoru na samotný konec. CITÁT - Tak si svou Planetu ještě chvilku užívejte........ Malé cameo si ve filmu zahraje Mike Tyson. CITÁT - Měl jsem zlej sen - démoni, opice....černá labuť............ ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Předešlé díly sem měl celkem rád. Tenhle znova vidět nepotřebuju. Fórky tam nějaké byly, ale nic kule rvoucího. Všechno je to takový spíš trapný. Kupa scén, které se pojetím nehodí ke zbytku. Např. hned na začátku začnou Lohan a Sheen souložit, a celé to to zrychlí a na posteli se dějí úmyslně nesmysly. A takových scén, které nezapadají ke zbytku je to plné. Neříkám, že to v předešlých dílech nebylo, ale tam to měli celkem dobře vypoměrované a dobrých fórů bylo víc, že tam mě to bavilo. U tohohle pátého dílu ale vše odflákli. To, jaké horory spojili dohromady, to bylo celkem pěkné, ty další filmy z jiných žánrů už tolik ne, to už bylo takové navíc, takže potenciál tam celkem byl, ale využili ho prabídně. ()

Foox 

všechny recenze uživatele

Žádné Scary Movie nedosahovala na parodické klasiky jako Žhavé výstřely nebo Bláznivé střely, ale dalo se pořád mluvit o jakési úrovni, oproti nejlacinějším a nejstupidnějším parodiím jako Velkej biják či Disaster Movie atd. Jenže nic netrvá věčně a pátým dílem se tahle série dostala na stejný level, jako výše zmíněné ostudy filmu. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Konečně něco, u čeho se budou mentálně postižené děti a mnozí dospělí s úředně diagnostikovanou idiocií smát tolik, až jim budou sliny cákat na šprušle klecového lůžka a ti šťastnější, co se trefí, se budou i plácat v záchvatech blahoslaveného, huronského hihňání do svých zdegenerovaných kolen, dokud si třeba nezlomí některý ze svých pokřivených prstů. Je opravdu milé, že někteří filmaři myslí i na naše retardované spoluobčany a jsou schopni vyprodukovat něco, co leží hluboko pod hranicí ultratrapné, fekální debility, aby si ti ubožáci užili ve svých slaboduchých životech snad i větší legraci, než když si kolega na cele hlasitě, dlouze a táhle prdne nebo vyšťourá z nosu obří, žlutozelený šušeň a elegantně ho cvrnkne do misky s granulema k večeři. Chňá, chňá! ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Film nebol premietaný pred kritikmi. (ShortyIC)

Reklama

Reklama