Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavním terčem Scary Movie 5 jsou úspěšné „dokumentární" horory série Paranormal Activity. Mladým manželům, Danovi a Jody, se narodí první dítě, jenže místo aby se radovali z novorozence, musí se vypořádávat s narůstajícím počtem nadpřirozených jevů, které se v jejich útulné domácnosti prošpikované videokamerami vyskytují. Když je pak začnou pronásledovat i mimo domov a ohrozí Jodiinu úspěšnou baletní kariéru a Danův výzkum opic, rozhodnou se to s démonem rozdat na férovku. No tak na férovku úplně ne, k lítému souboji totiž přizvou psychotroniky, psychiatry a jiné psychopaty, kteří však místo uklidnění situace ještě víc umocní všudypřítomný chaos. V téhle domácnosti půjde o život, zvlášť když počet pánviček zavěšených nad kuchyňskou linkou, které mají tendenci padat lidem na hlavu, je větší než malý. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (619)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Docela by mě zajímalo, jestli se do rozpočtu započítávají i drogy a alkohol, který se spotřeboval v průběhu filmu. Samozřejmě nehodlám hrát zklamaného. Já se bavil velmi. Nejvíce v počátcích filmu a humoru postupně ubývalo a ubývalo, ale neskončilo to tak, že bych se v závěru snad nudil. To vůbec ne. Stopáž nebyla přemrštěna a máme na světě jednu z nejvtipnějších komedií, jakou jsem za poslední dobu viděl. Na tento snímeček jsem opravdu dlouho čekal a mnoho od něj očekával. Moje očekávání se mírně snížila, když jsem si přečetl pár řádků zdejších zvratků. Vůbec se nebojím tento díl zařadit vedle prvního a druhého, co se vtipnosti týče. Viděl jsem snad úplně všechny parodované filmy a bavil jsem se. Nejednoho zdejšího hodnotile hrozně nasralo, že film nemá pořádný děj. Zřejmě je to z toho důvodu, že neviděl právě většinu parodovaných filmů. Tvůrci zde skáčou od jednoho filmu k druhému velmi rychle - tedy většinou. Je tu i pár nosných filmů, které mají prostor mnohem větší. Velmi milou roli si střihl i feťák Charlie Sheen, neboť peníze na kokain se neshánějí úplně snadno. Moje hodnocení bude poznamenáno tím, že už jsem dlouho neviděl pořádnou komedii, takže tady hodlám trošku přidat. Nicméně vážně jenom trošku. Přesně to, co jsem od filmu chtěl jsem dostal. 4* ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Mám ráda Scary movie sérii, ale tohle je její nejslabší článek. To, že mě nebaví Paranormal activity a jeho variace, je můj problém, ale absence humoru (respektivě přemíra trapných vípků) a nekompaktnost filmu, je objektivní důvod, proč je lepší tenhle díl nevidět.Jedna hvězda za Ashley a její péči o děti, ale chybí mi klasika - Anna Faris :-/ Bída ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

What the actual fuck?! Tohle je restart série? Počtvrtém díle se rozhodl někdo, že udělá částečný restart série a jak to dopadlo? Místo trapné parodie která se utápí ve vlnách břečky a absurdity dostaneme naprosto zbytečný, blbě natočený, nudný, nevtipný a totálně odfláklý tekutý výměšek. Ta jedna jediná hvězda je za to, že se tam několikrát alespoň trochu přiblíží tomu, co by se dalo označit za lehce úsměvné. Rozhodně nejslabší díl série, která měla po docela ještě snesitelně špatném čtvrtém díle skončit. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerné, otravné, trapné a nesnesitelné.Kvalita Scary Movie díl po díle klesala, ale pamatujete si ještě 4. díl, který dokázal držet pohromadě v uceleném příběhu?Měl neskutečný vizuální efekty ( teda jako na parodii ) a i přes pár trapných scén dokázal řádně polechtat bránice? Tak u pětky na všechno zapomeňte, nehorázná ubohost bez jediného vtipu, která paroduje ty nejlepší hororový pecky posledních let, ze kterých se dalo vytěžit kvantum vtipu, jenže Malcolm D. Lee naprosto netuší co slovo vtip a satira znamená.Patetické mlácení do koulí, kecy o ničem a zrychlené záběry, to je jeho předtava vtipu.Tohle si Scary Movie nezasloužilo a bratři Wayensové by měli bez prdele tvůrce týhle sračky žalovat.Úroveň amerických parodií za posledních deset let klesla na bod mrazu a věřte, že dvojice Friedberg a Seltzer s jejich Epic Movie atd. je o proti pátému dílu Scary Movie povedenou zábavou.Poslední nadějí v tomto kdysi výtečném žánru proto zůstává Marlon Wayans, který se do obsazení nevešel a na popud si udělal konkurenčí A Haunted House, ve kterém se sice nevyhnul fekálu, pubertálnímu tlachání o sexu a pár trapnostem, pořád ale dokázal ve víc jak polovině scén diváka roztrhat smíchem a dal na chvilku vzpomenout, co jméno Wayanse v komediálním žánru kdysi znamenalo.Anna Faris moc dobře věděla, proč se tomuhle pokračování vyhnout a je opravdu smutné a k nasrání, jak dokázali ty hovada zničit jednu kvalitní značku humoru, která i přes klesající kvalitu byla jakousi zárukou, bohužel tohle už neplatí.Zucker už evidentně nebere drogy a měl by začít psát TV filmy pro červenou knihovnu.Nejubožejší film tohohle roku co jsem měl tu smůlu spatřit, 86 minut se vleklo jako tři hodiny a nebýt koz Lindsay Lohan a jediného výborného Snoop Dogga, vytrhal bych si nudou všechny chlupy v nose.Sračka.5%. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Je to sice blbůstka na jedno kouknutí, ale jakožto hororový fanda jsem se bavil skvěle. Ano, vtipy jsou sice předvídatelné, ale úvodní parodie na Paranormal Activity mě prostě dostala. :D K tomu narážka na film Chata v horách, parodie na Mama, Sinister, Evil Dead, Black Swan, skvělá na knihu Padesát odstínů šedi a další kvanta. Já prostě nemohl. :D Chtěl jsem film pro relax a toto je super. Nic přeborného, ale svůj účel stupidní parodie to plní. A když už nic, tak kočka s lízátkem musí odrovnat každého. :)) "Kdo si myslíte, že by vám chtěl ublížit? Žárlivý kolega, kamarád z facebooku, kterého jste ignorovali? Možná jste adoptovali dítě z Afriky, pojmenovali jste ho Ika a slíbíli, že mu budete dávat 2x denně najíst.. Ale zapomněli jste na to!" ()

Galerie (39)

Zajímavosti (27)

  • Natáčanie filmu odštartovalo 4. septembra 2012. (Sufferer)

Reklama

Reklama