Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Superhrdina je zde jedním z mnoha podceňovaných filmů. Těch 49 % neberte vůbec vážně. To si pár nějaký retardérů dělalo srandu. FIlm jsem sice viděl už před mnoha, mnoha, mnoha, mnoha lety, ale dodnes si ho docela živě vybavuji. Zkrátka se mi líbil. Dost jsem se nasmál. Myslím, že se jednalo o vůbec poslední kvalitní snímek, kde si zahrál Leslie Nielsen. Zde prostě kvalitka neschází. Dokonce pár zdejších vtípků je velmi kvalitních. Zaslouženě dávám slabší 4*. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Superhero Movie paroduje úúúúplně všecko - což je jeho silná a zároveň slabá stránka. Co je naopak jeho stoprocentní slabinou, to je Drake Bell v hlavní roli. Ten kluk mě fakt neskutečně vytáčel. Naopak doktoři Hawking a Whitby (Jeffrey Tambor) bavili nadmíru, takže ve výsledku nevyrovnaná a dokonale průměrná karikatura kultu superhrdinství (a všeho možnýho dalšího). ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Tak hrozné to nebylo. Veme-li člověk v potaz Meet The Spartans a další (k)anální vyplody dua Jason Friedberg + Aaron Seltzer tak je tohle výborná komedie/parodie oproti nim. Není to řehtanda každou minutu a ani gagy nejsou kdovíjaké. Doby slávy ZAZ jsou pryč a tak obroda parodii nepřijde tak brzy , zda-li přijde vůbec. Parodujíce se hlavně superhrdinské série (Superman,Spiderman,F4,X-men a Batman) a to hlavně dějová linie a příběh je pavoučí. Což je jen a jen dobře , protože sledování chaotický scének mě už važne začlo srát! Sice někdo namítne , že Spider-plant pana genia komiky Rowana Atkinsona je daleko lepší (což jen a jen potvrzuji) tak nápad se Super-vážkou (Buzno-vážka :D) není tak špatný. Do toho ještě Leslie Nilsen jako jeho strýček. Díky za něho , protože jemu hlášky jdou dokonale a jsou lehce stravitelné. Vyjma jedné opravdu nechutné scény (duchodci se naperou jídlem a pak máme tolik propýrané téma plynatosti) to není tak kanalní. Některé vtipy se povedly! Tato nepřilíš očekávaná a sledovaná parodie (hlavně narozdíl takovým shitum jako je Meet The Spartans) slušně zabaví těch nějakych 90 minut co má. Mimochodem po dlouhé době vidím povedené IT fory! Super-vážko let! :D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jo, je to lepší než všechny ty Scary Movie a podobně, ale to neznamená, že to stojí za moc. Spíš bych řek jednookej s šedym zákalem mezi slepejma. Vtípky vesměs z éry němýho filmu a nebo záchodovýho ražení. To, že tam toho prdění a krkání neni tolik, zvyšuje v mých očích kredit celýho filmu. Ale jen na 10%. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jestli hledáte nějakou vtipnou a zábavnou crazykomedii, která si utahuje ze superhrdinů, tak jste narazili na špatný film. Místo chytré parodie nebo pocty žánru se dočkáte opět přívalu prdících vtipů (PROČ UŽ ZASE?), padání do lejna a narážek na orální sex. Jediný klad: čtyřikrát jsem se opravdu nahlas a od plic zasmál. Zbytek filmu je bohužel nudná směsice přiblblostí, nechuťáren a oplzlosti. Kam se poděly staré dobré Žhavé výstřely, Bláznivé střely nebo Mel Brooks? Superhrdina nemá výšku a bohužel ani z 10% nevyužívá parodický potenciál superhrdinských filmů. Od totálního odpadu (viz Vesmírná prda, nebo Vampires Suck) ho ale zachraňuje těch pár povedených vtipů, solidní obsatení a koukatelná míra trapnosti. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Film bol propagovaný na programe Nickelodeon, čo je mätúce, pretože tento program sleduje oveľa mladšie publikum. S najväčšou pravdepodobnosťou cieľom bolo získať financie pre Drakea Bella, ktorý v tom čase hral v populárnom sitcome Drake & Josh (2004), ktorý sa vysielal na programe Nickelodeon. (Pat.Ko)
  • Film původně režíroval David Zucker, ale pak se režie ujal Craig Mazin. Původní název byl "Superhero!", ale nakonec byl film nazván Superhero Movie. (Danny F.)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama