Reklama

Reklama

VOD (1)

Seattlem otřásá série záhadných vražd a Belle znovu hrozí nebezpečí od záludné upírky, jež stále touží ji zabít. Uprostřed toho všeho se navíc musí rozhodnout, čemu dá přednost: lásce k Edwardovi, nebo přátelství s Jacobem. Edward je upír, Jacob vlkodlak. Jsou jako led a oheň. Společnou mají jen vzájemnou nesmiřitelnou nenávist. A ještě jedno rozhodnutí musí Bella učinit: má zvolit život, či smrt? Ale co pro ni znamená život a co je smrt? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (40)

Trailer 2

Recenze (964)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Velký adept na odpad! :-)) Četla jsem knihu jedním dechem, jednou, je to delší dobu, a vím, že znovu už ji číst nemohu, protože tak odvážná zase nejsem. Film jsem viděla a myslí mi běhaly slovní obraty jako "Strojení panáci", "Nuda", "Hej, to bylo docela zajímavé, škoda, že to zabila následující scéna", "Já vím, že tam někde uvnitř ti herci umějí hrát", "Kolik make-upu to asi sežralo?", "Nebyly ti vlci ve dvojce hezčí?" apod.. Stihla jsem u toho udělat stovku věcí, koukala na to dva dny, v kuse bych to nedala, asi by mi odešly nervy do teplých krajin. Dialogy jsou hloupé a tím, jak to ti herci říkají, to zní ještě hloupěji - v knize dobré, ale jakmile to někdo řekne nahlas, buď ti vybouchne mozek, nebo strhneš bránici. Bella má přesně tu povahu, kterou nemohu vystát, takže jsem se modlila, aby film změnil scénář a ji zabili - jasně, že se něco takového stát nemůže. Edwarda by taky mohli zabít, aby umřel jako panic - prostě perfektně tragický konec by to byl, bohužel... Holka se vám nabízí a vy do toho nejdete? Chápu, že hlad ovládnete, ale sexuální touhu? Ámen. Ale to nemá cenu rozebírat, stejně jí to v příští díle udělá... :-D A bohužel tomu ani nenahrává fakt, že si mi ty jejich hnědý čočky začaly pěkně hnusit. Proč z toho sakra nemůže už konečně někdy vytřískat něco lepšího? Mission: Impossible (tak asi zavolám Tomovi... :-D). Btw. všimli jste si, jak v té scéně, kdy špatní upíři vylézají z vody, to vypadá spíš na zombie klan? ^^ ()

Hakha 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší díl a pro mě příjemné překvapení, jelikož jsem zaregistroval několik pozitivních změn v rukou Davida Sladea. Jedna z příjemných změn je, že se herecky zlepšil Taylor Lautner, který naštěstí vynechal prasečí úšklebky a nevypadá už tak komicky. Asi největší plus, že jsem se nenudil a příběhově to není tak nudně přímočarý jak předchozí díly… bohužel opět zde trpí romantický trojúhelník, který není tak zajímavý jak by měl být. Příprava na závěrečný souboj je jedna z povedených sekvencí a u závěru jsem cítil i napětí. Vlkodlaci jsou opět silně digitální, ale přes všechny výhrady se na tento díl dobře dívalo (jsem rád, že Ashley Green dostala více prostoru). David Slade u mě zabodoval, a jestli si pokračování udrží podobnou kvalitu, tak by to byl menší zázrak. Mé hodnocení 2,5 hvězdičky… ()

Reklama

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $68miliónovTržby USA $300,531,751Tržby Celosvetovo $693,579,566Tržby za predaj DVD v USA $164,725,954 //počet predaných kusov 9,428,989 ║ __!!!Pozor Ťažko pozerateľný film? teda telenovela!!!__ No sakra???! a to ako čo malo byť? a že David Slade už nemôže byť horší než jeho predchodca deštruktor Weitz a on sa mu nakoniec úplne priblížil a zanechal rovnakú pachuť a bolehlav z tých maxiblbých výkecov(tie 2hodinky fakt dali neskutočne zabrať), okrem záverečnej akcie absolútne nič neponúkol. Pokiaľ je knižka takto pútavo napísaná ako tento film, tak to teda spisovateľka musí byť riadne vymletá infantilná puberťačka. Tento film je jasný príklad ako by nemal vyzerať film, tu je proste skoro všetko zle, od príšerných amatérskych výkon kde herci absolútne zle gestikulujú, tupých dialógov, hromadu nezmyselných vecí, záberov, konaní,.... no proste horší letný výplach na poli popcornu nenájdete, kam smeruje kinematografia z takýmito filmami? /videl v kine: 10%/ ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Jednička měla scénu v lese a baseball, dvojka italský porno a trojka má... rozkvetlou louku a příběh Rosalie a Jaspera Halových. Recast Bryce Dallas Howard je jen jedna z mnoha podivností. Asi jako fakt, že Kristen Stewart pořád nevypadá o moc starší, než v Úkrytu. Tý jo. Nicméně hlášky o tom, že Bella musí být doma do čtyř, má maturovat z angliny a když se jí Edward zeptá, jestli nevystoupí z auta, když jí o to požádá...? Cože? "Políbil jsem ji a zlomila si ruku." "Vlčí kolínská už jde." "Tati, jsem ještě panna!" "Já jsem teplejší než ty!" "Kdybychom nebyli nepřátelé, snad bych tě mohl mít rád." !!! ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

David Slade to chcel pozdvihnúť, vlastne sa mu to miestami aj podarilo (občas zavanie atmosféra, aj "herecké výkony" sú znesiteľnejšie ako predtým), ale v skutočnosti to tým dokonale zabil. Kým minule to vďaka Weiszovi bola aspoň sranda, to vážnejšie poňatie ešte viac zdôrazňuje pocit neskutočnej šitóznosti. Navyše sa prikláňam k názoru, že je najvyšší čas prestať si robiť srandu z emo-gay pozlátka a poukázať na to, že podtext je naozaj nebezpečný. Hlavná hrdinka je absolútna brzda, ktorá nič nedokáže, v ničom nevyniká a o nič sa nesnaží. Len si vyberá spomedzi dvoch chlapíkov, ktorí ju zahŕňajú darčekmi a stále ju obletujú a ochraňujú. Vo filme je dokonca scéna, v ktorej sa pre tento svoj pasívny postoj ROZHODNE. Tak prečo vlastne táto hrozná piča (inak to neviem pomenovať) existuje? Pretože sa chce vydať a vstúpiť do sekty (všimnite si, že upíri v tomto filme celým svojím vystupovaním a organizáciou dokonale spĺňajú schému náboženskej sekty - vrátane toho, že vedenie je pripravené neposlušných členov kedykoľvek zlikvidovať). A keď sa jej to nedarí, tak má okamžite samovražedné sklony. Ak je toto vzor pre dnešné dievčatá, tak spánombohom. Jedna hviezdička za celkom svižné záverečné "rozbíjanie záhradných trpaslíkov" (copyright Jiří Pavlovský). ()

Galerie (164)

Zajímavosti (23)

  • Třetí díl během půlnoční premiéry vydělal 30 milionů, čímž překonal Nový měsíc (2009) s 26 miliony. (pavlikv)

Související novinky

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

Režisér pro Padesát odstínů šedé?

13.05.2013

A dohady pokračují. Tentokrát ale zdrojem není bulvár, nýbrž uznávaný The Hollywood Reporter. Několik různých zdrojů pro magazín potvrdilo, že hlavním kandidátem je Joe Wright. Dává to smysl hned ze… (více)

Kdo natočí finále Twilight ságy?

Kdo natočí finále Twilight ságy?

17.03.2010

Už angažováním Davida Sladea pro Zatmění studio Summit Entertainment překvapilo. Pro zastánce masakrování upírů sekerami a sněžnými frézami bude zřejmě bolestivé dívat se na selanky v malebných… (více)

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

Stmívání 3 ještě před Stmíváním 2

04.07.2009

Uklidněte se, milé fanynky (i vy, fandové – všichni tři). Neznamená to, že filmová adaptace hyperúspěšné knižní série Stephenie Meyerové bude nějak chronologicky proházená. Nerežíruje přece Quentin… (více)

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

Jeníček a Mařenka – lovci čarodějnic

03.05.2009

...a další zprávy z hororových dimenzí. Začněme něčím, co smrdí klasikou. Režisér nového Pátku třináctého Marcus Nispel natočí The Last Voyage of Demeter. Čtenáři Brama Stokera už se jistě chytají –… (více)

Reklama

Reklama