Reklama

Reklama

VOD (1)

Gang bankovních lupičů vymyslel geniální útěk z místa činu. Poté, co vyloupí banku, utečou všichni na střechu, odkud zavolají televizní štáb se slibem exkluzivních záběrů. Když na střeše přistanou nic netušící reportéři, lupiči se zmocní jejich vrtulníku a bezpečně zmizí. Z party zlodějů jsou boháči s krásnými auty, motorkami, domy i ženami. Užívají si lehce nabytých peněz, dokud se neobjeví bývalý kumpán Rivers. Ten byl propuštěn z vězení poté, co ho policie při jednom z vloupání postřelila a zatkla. I když má Rivers bankovní účty plné peněz, nemůže svým dávným kamarádům odpustit, že ho nechali policii napospas. Jediné, pro co celá ta léta žil, byla pomsta. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (298)

Falko 

všechny recenze uživatele

Vzdy ma bavili filmy o gangstroch, ktori vykradaju banky, casina atd, takze ani tento ma nemohol unavit. Najviac somsi spomenul na MESTO (2010) od Bena Afflecka alebo NELUTOSTNY SUBOJ (1995) s De Nirom, pricom tieto filmy mali o nieco vyssiu kvalitu, nez tito Gangstri, avsak aj tento film ma zaujal a nevadilo mi, ze som dopredu vedel, ze posledna lupez nepojde ako po masle. Viac mi tu vadila hudba hlavne vo chvili, ked prisli Rusi do hotela a zacala ta prestrelka, ale to je taka vedlajsia vec, inac film je skvely. _________ Matt Dillon - (Jack Welles) +++ Jay Hernandez - (Eddie Hatcher) +++ Paul Walker - (John Rahway) +++ Chris Brown - (Jesse Attica) +++ Hayden Christensen - (A.J.) +++ Michael Ealy - (Jake Attica) +++ Idris Elba - (Gordon Cozier) +++ Zoe Saldana - (Lilly) +++ Produkcia: Chris Brown +++ ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $32miliónovTržby USA $57,744,720Tržby Celosvetovo $70,587,268Tržby za predaj DVD v USA $17,588,466 //počet predaných kusov 1,078,164║ film nabitý známymi tvárami má svoju dravosť, prešpikovaný dej, akciu, dramatickosť, dobrú kameru a natočené za rozumný rozpočet, aj keď podobných filmov je už niekoľko má čím strhnúť, zaujať /80%/ ()

Reklama

iamek 

všechny recenze uživatele

Jeden z mála filmů kterému odpustím řadu klišé. Neumím si vysvětlit proč, ale dlouho mě žádný krimi akčnák nebavil jako tenhle. Možná to bylo dokonalým castingem. Důležité bylo, že si snímek udržel tempo a ke konci neztrácel dech a hlavně, že nebyl zbytečné natahovaný jak je v posledni době in. Maprosta spokojenost a velké překvapení roku 2010. ()

Hennes 

všechny recenze uživatele

Akční snímek s velmi svižným tempem. Ať se děje co se děje, není čas zastavovat se myšlenkami na nějaké části děje, protože snímek jede stále dál a dál. Povedená partička bankovních lupičů "upeče" na rychlo svůj velký poslední kšeft, ale již od začátku, kdy se jim přepadení bankovního vozu trochu vymkne z rukou, je tento kšeft plný problémů. Ruská mafie, zrádce nejen ve vlastních řadách, atd... U takové kriminálky se nudit nebudete. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Očekávání bylo, ale vidím že tvůrci vykradli co se jen dalo (Nelítostný souboj, Italian Job, z Okrsku 13 si půjčili parkour). Takže název je docela trefný. Film místy neví čím chce vlastně být. Charaktery postav nejsou vůbec načrtnuté. Paul Walker naprosto zbytečný. Bohužel i Zoe Saldana zbytečná. A tak bych mohl pokračovat ... Jakš takš se mi pozdával Matt Dillon. Ale jak jsem uvedl nevypracoval jsem si k postavám žádný vztah, takže mé hodnocení nemůže být ani vyšší. Tím spíše že Italian Job anebo Dannyho parťáci jsou svou úrovní někde úplně jinde. 40% PS: Z roztřepané kamery mě ještě teďka bolí oči. Může směle kandidovat na Hnus roku. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (10)

  • Film se měl původně jmenovat Bone Deep. (c.tucker)
  • Způsob vyloupení obrněného transportéru za použití koordinace městské dopravy a použití výbušniny C4 pro odpálení vozovky odkazuje k filmu Loupež po italsku (2003). (Conspi)

Reklama

Reklama