Reklama

Reklama

Režisér Simon West uvádí strhující akční thriller, který se odehrává v New Orleans v době vrcholícího karnevalu. Will Montgomery (Nicolas Cage) strávil osm let ve vězení poté, co se při loupežném přepadení nechal podfouknout. Teď by nejraději hodil svou kriminální minulost za hlavu a znovu obnovil zpřetrhané vazby se svou dcerou (Sami Gayle). Montgomeryho staří parťáci i agent FBI Tim Harlend (Danny Huston) jsou ale přesvědčeni, že kořist v ceně deseti milionů dolarů Montgomery před uvězněním někde ukryl. Když mu unesou dceru a za její život žádají výkupné v hodnotě lupu, Montgomerymu zbývá jediná možnost. Musí uvěřit svým instinktům a spojit síly s krásnou, svůdnou a chytrou Riley Jeffers (Malin Akerman), se kterou se pokusí provést ještě jednu loupež, aby získal dceru zpět dřív, než bude pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (203)

LiborGondek 

všechny recenze uživatele

Když pominu, že je film celkem předvídatelný a nepřináší v podstatě nic nového, není to úplná hrůza. Cage je opět zloděj (60 sekund), jeho dcera je ... (Drive Angry), hádejte co, když si přečtete název, samozřejmě kvůli penězům. V celém filmu Cage pronásleduje FBI, s jejichž velitelem si nakonec bude rozumět (Lovci pokladů). Ale na zabití volného času, když není co dělat, proč ne? Lepší než nuda. 60% ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Sračka sraček a i u mě první náznak toho, že Cage už zřejmě není tam kde byl! Mělo by to asi působit tak, že Lucas má být ten hnusák a Nicolas ten vyfešákovanej bourák co spasí svět. Opravdu mě to přišlo naopak! Úlisnej Cage a humus céčko film! Škoda! Něco přeci jen jsi dokázal! Snad se dáš brzy do kupy! 35% ()

Reklama

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Takže toto celé si vymyslel v base?" - „Nudil som sa!" Áno, ten námet bol sfilmovaný snáď tisíc krát, áno scenár má trhliny (alebo presnejšie povedané diery) a áno Nicolas Cage vyzerá pri hand-to-hand combatoch naozaj trápne. ALE páčilo sa mi ako si s týmto chabým materiálom (a rozpočtom 35 mega ;)) Simon West poradil. Vedel, že nemá cenu sa na niečo hrať, a tak nám naservíroval slušnú akčnú jazdu, pri ktorej razil heslo: "Keď nie logika, tak aspoň tempo!" A práve to veľmi oceňujem, pretože z toho cítiť také to old-schoolové razenie. Mať 12 rokov, tak tento film milujem. Trun da brain off! 55 % ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage je muž činu a výjimečný herec. Nejenže na svůj ubrečený obličej, který zdatně ukazuje v každém z jeho filmů, by si měl dávno zažádat na patentovém úřadu o exkluzivitu (podobně jako Ben Affleck na svojí legendární obličejovou obrnu), ale on tu dokonce přemýšlí. Poté, co se zcela nepovedla jedna zlodějská fuška, byl milý Nicky zašit za katr a celých 8 let vymýšlel plán, kterak se dostane ke zlatým cihlám v celkové hodnotě sto milionů dolarů.A pak, po 80 minutách pobíhání a demovolání různých dopravních prostředků, vleze do kanálu a vypálí v určitém místě ve stropě díru, které se nachází přímo pod zlatými cihlami. Bankovní trezor za miliony, všude ochranka a v kanále strop z heraklitu, který dokáže propálit kdejaký spratek, či neherec. Pozitivně tedy spíš hodnotím hlavního parchanta Lucase a také Mr.Hustona, jež je jako šéf gum z federl-biró poměrně uvěřitelný................ moje hodnocení = 4 z 10. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

další podprůměrná Klecovina,ve které sice strýček Mikuláš vypadá celkem normálně a nehraje tak děsivě jako obvykle,ale aby to snad divákovi nechybělo je tu Josh Lucas jako hlavní záporák,který to plně vynahrazuje.V první půli ještě celkem solidní béčko,ale druhá půlka a hlavně konec celý snímek poslali do kopru.Cage už asi ne,ale Simon West by měl mít na víc.Expendables 2 jsou toho jasným důkazem...40% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (6)

  • Se Simonem Westem spolupracoval na snímku Con Air (1997), na který je ve filmu několik odkazů, kromě Nicolase Cagea (Will Montgomery) i M.C. Gainey (Reginald Hoyt). Zmíněné odkazy jsou následující: Will stráví ve vězení stejně jako Cageova postava v Con Air 8 let, přičemž se po propuštění z vězení snaží dostat ke své dceři a kupuje jí modrého plyšového medvídka. Reginald se navíc do vysílačky ohlašuje jako Diamantovej Pes, což byla jedna z hlavních postav ve filmu Con Air. (korbitch22)

Reklama

Reklama