Reklama

Reklama

Šest výstřelů

  • USA 6 Bullets (více)
Trailer

Bývalý profesionálny vojak Samson Gaul (Jean-Claude Van Damme) sa špecializuje na pátranie po nezvestných deťoch. Po poslednej a, žiaľ, nevydarenej akcii, ktorá stála životy niekoľkých nevinných obetí, svoju kariéru ukončí a pracuje ako obyčajný predavač. Do Moldavska prichádza bývalý športovec MMA Andrew Fayden (Joe Flanigan) aj s rodinou, aby sa pripravil na zápas, ktorý by ho vrátil späť do najvyššej ligy majstrov bojových umení. Keď jeho dcéru z hotela unesú obchodníci s bielym mäsom, priatelia mu odporúčajú, aby sa obrátil s prosbou o pomoc na Samsona, bývalého žoldniera s bohatými skúsenosťami. Samson najskôr odmietne, pretože ho ťažia výčitky z posledného neúspechu, ale napokon prípad vezme a rozbieha pátraciu akciu. (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (193)

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Bohužel. Nejdřív jsem nabyl dojmu, že Van Damme našel svůj svatý grál v Moldávii a po Bloodsportu konečně natočil koukatelný akční thriller o zdrceném legionáři, který utápí svůj žal v stoličnoje nebo co to vlastně chlastal za sračku... Ale! Opět jsem se zklamal. Ač to Van Damme snaží dotáhnout do důstojného finále, které je teda snadno předvídatelné, pořád se mu pod nohy pletou otřesní neherci ve vedlejších rolích, idiotští komparzisté, vymaštěný rejžiser a těžce vykydaný hudební skladatel, který musel za žďabec haše vysrat tak příšerné symfonie, že to film pohřbívalo každým milimetrem. A nejhorší ze všeho pak byli agilní rodiče, kteří to nakonec šli vyřešit sami. Šmarjápano, až mi bylo toho Van Damma líto, do jaký sračky zase vložil kapitál. Scenáristu zabít a hned! Za zmínku stojí pár soubojů, ale i to je takový docela laciný. A proč postava otce byla zápasníkem MMA mi asi nikdo nikdy už nevysvětlí... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

U mně Paráda.. Van Damme je můj idol. Sleduji ho od mého Dětství a shlédl jsem dopodrobna Vše! Námět podobný jako ve filmu 96 Hodin.. Užasná Kamera. Perfektní Fighty a střih + se mi místy zdálo, že vidím i zpomalené Záběry.. Navíc jsem upoutal pozornost Celé Rodiny.. a všem se to Líbilo.. Takže Doporučuji ! :) ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem spíš velkou srajdu, ale nakonec se z toho vyklubala celkem snesitelná podívaná. I když je pravda, že dost scén je tu dost přitažených za vlasy a spousta „herců“ až nechutně přehrávala – zvláště když ti ochotníci umírali. JCVD natočil několik lepších filmů, než bylo tohle, ale znám i dost mnohem horších. Jedno se mu musí ale nechat – dokázal zplodit celkem charismatické děcka (zvláště pak ta jeho dcerka…), leč ani jeden zřejmě moc slušnou hereckou kariéru neudělá – nemají na to, raději ať se věnují bojovým sporům a cvičení. Asi nejvíc pobavila americká mamina v podání Anny-Louise Plowman – sice byla na první pohled blbá jak trubka, ale postupem času ukázala, že umí nejen mačkat chlapské koule, ale i zacházet se zbraní…A co mě zaujalo nejvíce – jak rychle se dokázal z totální opice Van Damme vždycky dostat – to bych taky potřeboval… ()

LuciusWlk 

všechny recenze uživatele

Jeden z lepších Van Dammových snímků posledních let. Bohužel se jedná o čistokrevnou béčkovou produkci a to mě mrzí nejvíc. Ne béčko jako takové. Ale prostě fakt a není to jen Van Dammův případ, že tahouni Americké filmové produkce let devadesátých, jsou nemilosrdně odsunuti na druhou kolej a točí takovéto sračky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Další béčkově áčková kvalitka od Ernieho. Příběh sice hodně kopíruje 96 hodin,ale Barbarash už v Assassination Games dokázal,že umí do prostého příběhu obyčejného video béčka natáčeném v Rumunsku vštěpit kus slušného herectví a co je důležitější,přehledné akce. Na druhou stránku je škoda, že film nemá v rukou přeci jen lepší režisér,kdyby do režíroval Hyams ( Peter samozřejmě ) mohlo to být vyváženější,přeci jen se v 6 bullets střídají skvělé pasáže ( pokaždé když je na scéně Van Damme,je to skvělé, např. scény v jeho obchodě nebo bitka s nočním viděním ) ale taky hodně slabší chvilky,ve kterých Barnabash dokazuje,že jako režisér není úplně top,hlavně co se týče umírání některých komparzistů,kteří mají problém zahrát i zastřelení a pád na zem,ale největší problém je paradoxně dvojice manželů Flanigan/Plowmanová. Manželé jim neuvěříte ani po lahvy vodky a už vůbec nečekejte nějaké emoce při únosu jejich dcery,celou dobu se tváří jako když jim ukradli novej iPad. Občas má dokonce Flanigan výraz jako děcko s dawnovým syndromem po mrtvičce a to sráží film hodně dolu,když prostě hercům jejich role podstatné pro příběh nevěříte ani minutu. Naopak mě potěšil mladej Varenberg,kterej snad poprvé slušně hrál a s Van Dammem si role syn/otec užívali a filmu to hodně prospělo,dokonce je i vidět že na něm fotřík maká v tělocvičně. No a samozřejmě Dammova šukézní dceruška,škoda že nehrála v jednom z těch bordelů. Celkově spíš asi ale mírné zklamání, film dokáže místy strhnout a chytnout za srdce ( ano i u video béček to jde,díky Ernie ) občas má ale hodně slabá místa a to především v již zmiňovaných hereckých kreacích. Assassination Games mě přeci jen bavilo o něco víc,v každym případě Van Damme ale dokazuje že na to pořád má a co víc,čím je starší tím víc lidí si konečně získává herecky a to mě těší. 60%. Jo a Verbale...vyliž si ty prasečí buzno ;) pac a pusu. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (8)

  • Keď v závere filmu Samson (Jean-Claude Van Damme) a Selwyn (Kristopher Van Varenberg) odchádzajú zo stanice, tak v zábere spredu má Samson ruky vo vreckách, následne v zábere zozadu ich má von z vreciek a opäť záber spredu, kedy ich má vo vreckách. (ČSFD)

Reklama

Reklama