Reklama

Reklama

Rychle a zběsile 7

  • USA Furious 7 (více)
Trailer 2

I auta můžou létat. Alespoň pro nesmrtelnou sérii Rychle a zběsile to platí. Její hrdinové už stihli prožít a přežít neuvěřitelné věci, teď však narazí na nepřítele, vedle něhož všichni jejich dosavadní soupeři připomínají bandu dětí z mateřské školky. Statham hraje Deckarda Shawa, živý stroj na zabíjení, který vycvičila elitní vojenská jednotka. Pokud vám příjmení téhle postavy něco připomíná, pak se nepletete. Shawův mladší bratr Owen obtěžoval naše hrdiny v šestém díle tak intenzivně, až ho připravili o život. A rozrušený Shaw starší se rozhodne, že na oplátku připraví o život je a všechny jejich blízké. Bez ohledu na to, jak rychlí či zběsilí budou. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Vsak to ja jen tak lehce rypal aby mel ywo taky nakyho spojence.  Podle me je ted proste v mode na vsechno remcat , misto toho aby si to clovek uzil.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

Hele, vždycky se najde nějaká vyjímka. Tržby takových filmu ale nedělají vyjímky, ale masy. Jasně, vždycky někdo vystoupí z řady a řekne, nejsem cílovka, ale líbilo se mi to. A ani u FaF 7 to nebude jiný.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Ellmariachi

Ellmariachi (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Je mi 30, FB mam jen kvuli kotaktum, posloucham rock a vsechno ostatni je pro me nepozivatelny. Nejsem fanousek aut. Nejsem fanda serie. Sice mam dily dobre ohodnocene, ale kdyz me nekdo rekne abych mu rekl svych 10 nejoblibenejsich serii FaF tam urcite nebude.

Filmu me velmi bavil.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

ywo666

Hele, to tvý obhajování toho filmu nejde brát vážně. A řeknu ti proč. To co tu prezentuješ, nejsou argumenty, ale zaslepenost:) Ty totiž nepřiznáš, že by měl ten film nějakou chybu. Když se podíváš na IMDb, zjistíš, že nejvíc lidí na to přišlo ve věku 18-29 let. Stejně jako u Avengers 2. Tenhle film má takový tržby hlavně proto, že je to nekomplikovaná zábava pro děcka. Osobně bych si tipnul, že nejvíc na tenhle film chodí lidi 18-23.  Prober se. Tenhle film neuspokojil různorodou skupinu náročnejch diváků. Jen bandu děcek, co facebookujou, tweetujou a poslouchají přiblblej komeční rap. Já proti FaF 7 v podstatěš nic nemám. Nasralo mě to milionem kokotin, ale bavil jsem se. Předstaňte vy fanboyové ale proboha předstírat, že je to nějakej masterpiece.

na příspěvěk reagoval Ellmariachi, Ouwen, Lacike

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Mukade

a scénář, co je přestřelený neznamená, že to tvůrci udělali schválně... ale to je fuk, kašlu na to

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Mukade

já nevím, když opakuji že mi nevadí přestřelená akce, tak to přece neznamá, že mi vadí přestřelená akce :-)))

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Ouwen

ale tam je schválne veľa vecí "bez zmyslu", prestrelených, napr aj to skákanie autom medzi m.drapmi. Ale cieľovej skupine ,ako vraví ywo, to nevadí . V bondovkách a v FF to nevadí :)), nemá vadiť 

na příspěvěk reagoval Ouwen, Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

mne nevadí ta přehnaná akce. a subjektivní pohled... a nejde o to že se mi to nelíbilo, tohle není žádnej pohled, tohle tam bylo ..... kriste pane.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ale to je zas iba ten tvoj subjetktívny pohľad. To že sa nejaká scéna tebe nepáči, neznamená, že to je automaticky zlé. Proste si to nebol film pre teba. Cielili na fanúšikov, čo majú radi autá, prestrelenú akciu, bitky, charismatických akčných hrdinov a nejakú tú vtipnú hlášku. Žiadna logika, fyzika ani scénar tu cielovú skupinu nezaujímal. To je ako nadávať na komédiu, že bola málo akčná alebo, že bol horor málo romantický. Tu proste nešlo o komlexný prepracovaný príbeh a akcia nemala byť realistická.

na příspěvěk reagoval Ouwen, vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

Hele, jinak.

 

Je rozdíl, když film děláš několik let a dbáš na kvalitu, nebo získáš ohromné výdělky a naplácáš dementní scénář, kde po celej film nedává smysl a honem honem to zboucháme, pač na to lidi půjdou. Bez ohledu na to, jak kvalitně to bude vypadat, lidi to na to půjdou. A ta výpovědní hodnota...

 

 

Statham se má mstít, ale to upadne to zapomnění ta zápletka, takže vlastně nedává smysl, protože přijde zápletka o božím oku, který nedává smysl, protože Statham se objeví všude bez vysvětlení, což nedává smysl, potom akce která je sice občas lahůdková, tak tím pádem nedává taky smysl. Takže kde je ta výpovědní hodnota prosím tě? Podívej se na film John Doe, ten má výpovědní hodnotu.

na příspěvěk reagoval ywo666

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ja si nič obhajovať nemusím. Subjektívne hodnotenia som k tomu už dávno napísal a nie je nič čo by nebolo povedané. To čo som dole napísal je konštatovanie skutočnosti. Proste to tak, či sa nám to páči (mne) alebo nepáči (tebe). FF7 je úspešný film, ktorý maximálne uspokojil ľudí, pre ktorých bol robený. To je dokonalá robota. To, že pre teba takéto film nie sú, je tvoja smola. Ale nemôžeš viniť film. Alebo ten proste splnil presne to čo mal.

na příspěvěk reagoval Ouwen

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ouwen

Ale to je tvoj subjektívny pohľad. Ktorý nemá nič spoločné s objektívnou kvalitou. Čo tebe nedáva zmysel, iným zmysel dalo. A tých čo im to zmysel dalo bolo fakt veľa, podľa tržieb. Plus je to stále v červených číslach. Takže to rozhodne nie je o pár šiltovkových sráčoch. Lebo tí dokopy nedajú 1.5 miliardy. Podarené na filme je ako strašne sa vysmieva neprajníkom. "Nepáči sa vám čo sme natočili? Tak nám výližte riť, lebo aj tak máme 1.5 miliardy a natočíme ďalšie diely." A ja som rád. Určite si to zaslúži tie peniaze viac ako napríklad Jurský park, ktorý ťahal hlavne z detí a rodičov.

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

ywo666

protože šestka byla v tomhle ohledu první, snad nečekáš že mne bude bavit to samé dokola? :D :D :D: D: D: :D :D : D

a výpovědní hodnotu? ty vole to už je moc. akce nedává smysl, pač tam je zápletka o pomstě, která nemá smysl protože je tam zápletka o božím oku co nemá smysl. mám pokračovat?

na příspěvěk reagoval ywo666, Mukade

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Mukade

Súhlas. 4. najúspešnejší film, ktorý pritom nie je rodinná zábava (moc rodičov ani detí som teda v kine nevidel) už má výpovednú hodnotu. Logicky mal nejakú cielovú skupinu a tej sa trafil dokonale. A to je obdivohodné. Ľudia, čo v cielovke nie sú majú smolu a môžu tu kverulovať. My sa môžeme pousmiať a tešiť sa na osmičku. A dúfať, že bude podobná posledným dielom. Owen. Napísal si že nevidíš rozdiel medzi 6 a 7. Prečo si potom dal jednej 2* a 4*. Lebo ja súhlasím Filmy boli dosť podobné a ani som zmenu režiséra nespozoroval (a Lacove šomranie na tom nič nezmení)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Mukade

ale vypadalo to tak.

sice to obří prachy vydělává, ale je to o kvantitě. dnes jsem se s jednym dohadoval. se podívej, vyšla šestka a nebejt úmrtí Walkera, tak honem, honem rychle to zboucháme a byl jim u prdele výsledek, pač měli jistotu, že lidi na to půjdou. a bez ohledu na to, jestli by Walker žil či ne. prostě by na to šli. takže kvalitativně tato série půjde dolů, ale finance nahoru.

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

Ouwen

nie, ale ani tamto nie je zrovna primeraná poznámka :) (minimálne producenti by so mnou určite súhlasili xD ----------Ináč akurát sledujem Chronicles of Riddick, o5 raz a aký všeobecne nedocenený film to bol, ale napr mnou docenený :). Takže ja podľa popularity film neposudzujem

na příspěvěk reagoval Ouwen

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ono to hlavně v tomhle případě není vůbec o režisérovi. Tohle může v pohodě režírovat cvičená opice, který bude Vin Diesel jenom dávat pokyny :-)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Mukade

takže když film vydělá obrovský prachy, tak je to strop, to chceš říct? no ty vole, vy hodnotíte filmy fakt zajímavým způsobem :)))

na příspěvěk reagoval Mukade

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

aknel1967

pri tom že ten film (pri rozpočte 190mil) zarobil 1,5 miliardy a je tak 4. najzárobkovejším filmom v histórii, toto tvoje "Wane vrať se k hororům - tohle ti vážně vůbec nejde" vyznieva ani nie ako vtip dňa, ale minimálne mesiaca xDD. Roztomilé :)

na příspěvěk reagoval Ouwen

Související novinky

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

Reeves jako záporák v Hobbs a Shaw?

29.04.2019

Sérii Rychle a zběsile není teasování velkých záporáků ke konci filmů nijak cizí. Šestý díl měl jako hlavního antagonistu Owena Shawa (Luke Evans), na konci filmu se ale představil jeho bratr Deckard… (více)

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

Vrátí se Paul Walker do Rychle a zběsile?

20.08.2018

Když při natáčení sedmého Rychle a zběsile tragicky zahynul herec Paul Walker (Osm statečných, Zběsilý útěk), podařilo se tvůrcům filmu dokončit jeho scény s pomocí jeho bratrů Caleba a Codyho. I… (více)

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

Rychle a zběsile 8 s Paulem Walkerem?

17.09.2016

Jen těžko vám uniklo, že se Rychle a zběsile 7 proměnilo ve velkou rozlučku s Paulem Walkerem. Jeden z tahounů série tragicky zemřel před koncem natáčení a studio muselo zaangažovat jeho bratry… (více)

Flash má nového režiséra

Flash má nového režiséra

05.06.2016

V srpnu se konečně dočkáme Sebevražedného oddílu a příští rok se comicsový vesmír od DC rozroste o sólovku Wonder Woman a Justice League. Studio Warner Bros. už ale pilně chystá i sezónu 2018, která… (více)

Reklama

Reklama