Reklama

Reklama

Pár nenormálních aktivit 2

  • USA A Haunted House 2 (více)
Trailer 1

VOD (1)

Marlon Wayans se vrací v neskutečně zábavném pokračování komedie o Malcolmovi, který poté, kdy ztratil milovanou Kishu při automobilové nehodě, začíná nový život s novou přítelkyní (Jaime Pressly) a jejími dvěma dětmi. Jakmile se ovšem přestěhují do nového domu, Malcolma opět začínají pronásledovat bizarní paranormální jevy. V sousedství se totiž objevila Kisha...Nepřetržitý gejzír gagů a vtipů může naplno vytrysknout! (Magic Box)

(více)

Videa (17)

Trailer 1

Recenze (179)

KNTRFKT odpad!

všechny recenze uživatele

Narozdíl od prvního dílu, který byl relativně originální, co se aspoň sexu s plyšákama týče, tohle byla totální vykrádačka snad úplně všeho, co se dalo vidět právě v jedničce. Za zmínku by snad stál jenom Cedric d Zabávač se svou, teď už klasickou, rolí vyfetovaného otce vymítače. Jinak to bylo originální asi jako herpes na ksichtě a zábavné jako návštěva jatek. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sledovanie pokračovaní tejto série sa pomaly, ale isto začína stávať stratou času. Dva krát som sa zasmial, dva krát potešil solídny hororový efekt. Úboho chudobný, nič neriešiaci, nič neponúkajúci, nijak originalitou chrliaci snímok, ktorý väčšina z Vás, rovnako ako Ja, odsleduje len zo zvedavosti a nudy - 40%. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Za mě opět dobrý. Wayans je blázen a vynikající komik, jeho mimika,řev a zejména opícháním Annabell si u mě získal respekt, protože něco tak oplzlého a zároveň vtipného jsem v životě neviděl, za mě už teď kultovní scéna. Nasmál jsem se parádně. Slepice, shiloh a Mexický soused také neměli chybu. 65% ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Paradoxně hned předtím jsem dokoukal Panenka s pekla, a tohle to parodovalo aspoň mě to tak přišlo a ještě k tomu tam znova byla Jaime . Poměrně jsem se dobře bavil a neměl tendenci to ani popohánět kupředu, což je u mě známka toho, že to bylo koukatelné. Slušně jsem se bavil. Po delší době parodie, která mě bavila. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Na moje prekvapenie, rovnako dobré ako jednotka. Výhodou je že sa paroduju filmy ktoré sa parodovať dajú. Doslova si to pýtajú a nemusíte sa ani moc snažiť. Človek ktorý ich videl sa zasmeje ešte viac. Nečakajte samozrejme niečo prelomové, zabaviť sa tu ale dalo úplne v pohode. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (5)

  • 8. dubna 2013 bylo díky finančního úspěchu prvního dílu potvrzeno pokračování. Rozpočet prvního dílu se zastavil na 2,5 milionech amerických dolarů, přičemž film vynesl 59,9 milionů. Rozpočet pokračování byl 3 miliony amerických dolarů. (KergeSinko)
  • Něco po 28 minutě filmu, když Malcom (Marlon Wayans) mluví k Abigail můžemesi povšimnout pastelky v ruce Abigail, kterou střídavě drží a pak zase nedrží. (KergeSinko)

Reklama

Reklama