Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Diskuze

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ja som zas extra problém so scénarom pri dvojke nemal. Vzhľadom na okolonosti bol vyhovujúci. Ale sralo ma za A, zlá réžia a za B, že na Neesonovi bolo vidieť, že to má v paži.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Erik7595

Erik7595 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Alebo môže prekvapiť, ale v zlom :) Ale nie, snáď to nedopadne nejakým fiaskom, mne napríklad dvojka napriek celkovej vyčerpanosti neprekážala, režijne ani scenáristicky nebola zlá, aj keď na bombastickú jedničku to samozrejme nemá. Naopak ma celkom bavila. Príbeh v trojke by nemal byť variáciou jednotky a dvojky, takže nepôjde čisto o únos a vyslobodenie, takže dúfam, že ten dej a príbeh bude zaujímavý.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Bohužel je třeba říct, že co bylo na dvojce nehorší, byl scénář. To byla fakt zmatlanina. Věřím, že kdyby se Besson trochu snažil, vymysleli by s Kamenem lepší příběh. Ale už jednička byla scenáristicky na řemeslný i intelektuální úrovni běžnýho filmu se Seagalem, takže Taken 3 snad už může jen překvapit.

na příspěvěk reagoval Erik7595, ywo666

john.h

john.h (hodnocení, recenze)

Lefty86

To ale neni prece hodnoceni, nebo recenze :) To byla jen takova sniper18 sranda... Ale ted vazne. Verim, ze to bude nadprumerny akcni film jako dvojka (teda tezko rict, Megaton ve dvojce nedosahnul ani do poloviny nasazeny latky jednicky, tak jestli to na kvalite klesne, muze to spadnout az nekam k prumeru), ale rozhodne si nemyslim, ze to kvalitou prekona takovej schindler list, batmana nebo dejme tomu star wars, takze to bude patrit mezi neesonovy horsi filmy :)

john.h

john.h (hodnocení, recenze)

Ouwen

ja nekde napsal, ze ve filmu je malo akce? lol - vzdyt ten film jeste neni, takze nelze rict, jaka akce v nem bude... a ano, the raid 2 byla bomba

na příspěvěk reagoval Ouwen

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

john.h

" Bude to lehce nadprůměrný akční film s Liamem Neesonem, který bude patřit mezi jeho horší filmy. Film sa mi bude páčit určitě, ale objektivní kvalita filmu bude zlá :D " - tato věta není hodnocení??

na příspěvěk reagoval john.h

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

john.h

myslim, např. vy píšete, že ve filmu je málo akce, třeba the raid 2, přitom akce má přes jednu hodinu. tak jestli tohle je málo, tak nevim 

na příspěvěk reagoval john.h

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

john.h

to se ti nepovedlo. na rozdíl, Sniper18 píše naprosto super komentáře, které se dají číst. což nemůžu říci o zbytku csfd až na pár výjimek. 

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, john.h

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lefty86

Pro mě je jednička lehce nedoladěná a víc jak 4* prostě nedám. Dvojku mám sice v topce (asi z principu) ale po pravdě takovej dopad jako kultovní akčňáky z 80 let na kterých jsem vyrůstal, na mě Expendables nikdy mít nebudou. Je to spíš parádní nostalgie a dárek pro všechny věrný fandy Slye a spol. Tak to vnímám já.

na příspěvěk reagoval Lefty86, Martin741

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Pro mě to teda kult je. Jednička je pro mě bez chyby. Dvojka má toho humoru zbytečně moc a nevyužitý potenciál některých postav.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

beriem... mas pravdu... Ja som este 5* expendables nedal... velke nadeje vkladam do trojky. Mne ide skor o to aby sa stym trosku vymazlili... troska to tomu chyba... ale berem... mas urcity kus pravdy.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

Vykládate si smysl a pojetí Expendables trochu chybně zdá se mi. samozřejmě, že to nebude mít nikdy takovej trvalej kultovní dopad jako Komando, Rambo, Terminátor apod ani o to vážný pojetí tu prostě nejde v tom není smysl téhlé série.

Já nekritickej fanoušek nejsem, ale už jenom z principu tomu prostě pod 5* dát nejde :-)

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Lefty86, Martin741

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lefty86

suhlas... to ponatie sralo aj mna... O kolko lepsie by to bolo ako tvrdy akcnak bez komedie len kde tu a tam nejaka hlaska... ved ani ten R rating nevyuzili ...

na příspěvěk reagoval Lefty86

Lefty86

Lefty86 (hodnocení, recenze)

stuntmanMIKE

mě přesně sralo že byli celou dobu vytlemný jako kráva, umřel jim parťák a oni byli jak na pouti. Takovej Arnold v Komandu se neusmál celý film dokud neuviděl Jenny . Tak si představuju pomstu. Proto měli zabít Jeta Li, Hemsworth byl všem jedno

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Reklama

Reklama