Reklama

Reklama

Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills (Liam Neeson) se proti své vůli ocitá znovu v akci. Bryanův sen, užívat si poklidného života, se nenávratně rozplývá. Jeho manželka Lenore je nalezena brutálně zavražděna. Z její smrti je podezřelý právě Bryan. Podaří se mu uniknout zatčení a stává se lovnou zvěří všech policejních jednotek v USA. Po jeho stopě se neúnavně vydává detektiv Frank Dotzler (Forest Whitaker). Svou vytrvalostí donutí Bryana opět použít jeho "zvláštní soubor dovedností." V nemilosrdném souboji musí Bryan dokázat svou nevinu a vypátrat skutečného vraha. V ohrožení se ocitá to jediné, co mu v životě zbylo – dcera Kim. (Bioscop)

(více)

Diskuze

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ja si myslim, ze to je spatne. A kopa dalsich ludi tiez.

A potom je tu par milovnikov bez vkusu ako ty, ktorym to sedi. Dobre pre vas chlapci, ale my divaci s vkusom chceme prehladne akcne sceny.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Ja to tak vnimam bez ohladu na to, ci ho ostatni nenavidia. Aby sme sa nehadali donekonecna, tak nenapisem, ze toci sracky, ale ze mi jeho styl nevyhovuje. ;-)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Tak aj ja ocakavam sracku, ked vidim, ze vznika novy film od rezisera, ktory ma doteraz zakazdym sklamal, ale ked sa obcas stane zazrak a rziser ktoreho styl mi nevyhovuje natoci pecku, tak to nalezite ocenim.

Napriklad Len Wiseman ma prekvapil a potesil skvelym Die Hard 4 alebo McG skvelym Terminator Salvation. Pritom ostatne ich filmy ma nebavia.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

tomu se rika univerzalni odpoved ty pyco :) Kdyz jsi v prdeli a nemas nic co bys na to odpoviedel, tak ze sebe vydolujes tuhle tu traparnu, vole ? :)) No nic hosanku... je mi jasny, ze by sis radsi nechal odriznout koule, nez aby jsi uznal, ze si blbej kreten bez argumentu :))

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Já nemluvím o Megatonovi, ale naprosto si stojím za tím, že mraky lidí si některý filmy zošklioví ještě před tím, než na ně jdou.

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak mě spíš štve, ne akční scény, které sestříhá, ale i obyčejné scény, třeba začátek Taken 2 - to mi přijde zbytečné...a podle jednoho clipu k Taken 3 -jedné neakční scény, tak tam taky stříhá, přitom se jedná o obyčejnou scénu.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Problem nie je rychly strih ale to akym spôsobom sa striha.

Napriklad Nolan nestriha dynamicky, ale aj tak sa mi akcne sceny v jeho filmoch nikdy nepacili kvôli spôsobu akym ich striha.

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tak to spíš smířím s rychlým střihem, který mi moc nevadí. Sice nejsem uplně nadšený z Megatona, ale nevadí mi. Ty 4 to snad budou v tomto filmu. Bojím se soubojů, ty mu moc nejdou sešmiknout :-)))

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

mzss1

Tak to je běžný. Když používá normální režisér epileptickou kameru, je to nemehlo. Když ji používá Greengrass a vídíš úplně stejný hovno, tak je to vysoký umění. Na tohle si prostě musíš zvyknout:))

na příspěvěk reagoval mzss1, Lacike

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Zas nechápu tu DH5 že prý tam nic nevidím :-) Co Nepřítel pod ochranou s Washingtonem ? Tam byla třeba rozklepaná kamera jak já nevím co :-) Trochu jsem zabočil jinam...ale divím se, že ti to sedlo celkem když jsi dal 3 hvězdy.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp, Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

mzss1

Tebe sa pacila dvojka aj Die Hard 5.

Evidentne ti nevadi, ze pocas akcnych scen nic nevidis, takze supky dupky do kina. :))

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Tak a co já ? :-))) Jednička je pro mě jasná pecka, takže 5hvězdic. Dvojka je jako celek taková superhloupoučká, co se týče zápletky a tak, ale furt mě dost bavila. Střih byl horší, ale soubojů moc nebylo takže mě střih moc netrápil (u soubojů to ten megarejža moc nedává no) -  ty 4 jsem nakonec dal. Tyhle filmy s rychlým střihem mě až tak moc netrápí...no a pokud to má být horší jak dvojka, tak nevim nevim no :/ Už dávno jsem přestal tipovat hvezdičky :-))) Tak ted to zkusím: 3 nebo 4 !

na příspěvěk reagoval Lacike

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

si sprasty jak sushi... pleties dve diametralne odlisne veci. je pravda, ze film ako taky sa niekomu pacit moze a inemu nemusi. Ale ked napise, ze je tam 8 mrtvych, tak ich tam bude 8. ked napise, ze za 2 sekundy je cca 5 strihov, tak to asi tak bude. A tu aspekty, ktore nepodliehaju nejakej objektivite alebo neobjektivite...vieme ? :))

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ellmariachi

no to je jak z nějakého sci-fi filmu, kde z lidí dělali poslušný zombii, já do kina jdu těším se a nechci si to nechat zkazit nějakou dočasnou modlou či božstvem 

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

ywo666

a kdyby s prominutím, neni to nic osobního, napsal Tom že máme vyskočit z okna, protože by to bylo pro nás nejlepší, tak ty by si vyskočil z okna ? to je právě to ovlivňování lidí

na příspěvěk reagoval Ellmariachi

Reklama

Reklama