Reklama

Reklama

Kurňa, co to je?

(pořad)
Komedie / Soutěžní
Česko, 2013, 45 min

Scénář:

Jiří Bláha

Účinkují:

Pavel Zedníček, Jakub Zedníček, Martin Trnavský, Tereza Bebarová, Bára Munzarová, Marcela Mikysková, Olga Blechová-Matušková, Jakub Smolík (více)

Obsahy(1)

Páni Zedníčci v akci. Strejda Pavel, synovec Kuba. Jaké tajemné předměty s nimi odhalíme v novém zábavném pořadu? (oficiální text distributora)

Recenze (90)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Kurňa, co to je, Čmaňo? Soutěžící se dobře baví, moderátor přitom dostává záchvaty smíchu a i to publikum se na pokyn dokáže zasmát, tak proč já nic? Pokoušel jsem se naladit na tento pořad, ale vlnová délka mého smyslu pro humor se v žádném bodě neprotnula s tím, co jsem viděl a slyšel. To je škoda, protože já se bavím rád. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Kurňa, co je to?" Čo je toto za sprostosť? Čo to tam starý Čmaňa vyvádza? Prečo robí zo seba takého otravného blbečka? A čo to má za parťáka? Toho pomotaného, mladého, vlasatého, škaredého chalaniska. Aha, to je jeho synovec Jakub. Pavlovi Zedníčkovi zrejme dochádzajú prachy, preto sa rozhodol, že skusí oživiť zašlú slávu televíznej zábavno-súťažnej relácie "Kufr", ktorú pred rokmi moderoval. Koncept zostal takmer rovnaký akurát sa posunula kvalita spracovania a úroveň hostí o pekných pár priečok smerom nadol. Takže ešte raz sa pýtam: "Kurňa, co je to?" a po zvážení si sám aj odpovedám: Je to odpad! ()

Reklama

Alan_Shearer 

všechny recenze uživatele

Ty krávo, Čmaňa si musel vydělat na svatbu na Floridě, tak se necháva zaprodat týhlectý Barrandovský skvadře retardů. Zedníčka mam rád, je to dobrej kluk, ale trapnějši verze Kufru se nepovedla a jak to tak bývá, cokoliv co vyjde ze studií nejhorší televize ever, stojí za vyliž prdel. Tleskači diváci, drtivá většina hostů jsou profesionální béčkové celebrity, otravnej moderátor, a tak ti teda, drahý pane Čmaňo, uděluju 15% hihi. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Knír Pavla Zedníčka dostal od dob Kufru šedivější odstín, avšak jeho majitel na temperamentu nic neztratil. Zúčastněné celebrity jsou spíše ty, které zbyly a kterým účast v takovém pořadu za účast stojí, ale pořád je to fajn. Takový retro návrat do oněch dob, kdy ty Kufry a Videostopy byly ještě pořád in. ()

Lukoboss odpad!

všechny recenze uživatele

Takhle to dopadá, když staří herci asi už nemají prachy a potřebujou si vydělat. Vznikne recyklace oldschoolovýho Kufru, kterej nebyl špatnej, ale nebyl ani přímo skvělej. No a co asi tak může vzniknout, když se reinkarnuje něco takovýho. Má to debilní název, je to na béčkové TV, P. Zedníček se snaží být stejně vtipnej jako před 30 lety a celkově se to tváří jako ohromující zábava. Ne, není. Takže je potřeba si položit otázku: "Kurň(v)a, co to je?" ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama