Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (184)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Film o vězeňských zápasech v boxu, který kromě pár dobrých herců, nemá nic extra, čím by diváka dokázal přesvědčit o svých větších kvalitách. Zápas vězeňského mistra v boxu proti současnému mistrovi v těžké váze, který se ocitá se ve stejném vězení a jen regulérní zápas ukáže, kdo je skutečným mistrem. Horší 3* 50% ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušné boxerské/vězeňské drama si zakládalo na drsném (hiphopovém) prostředí nápravného zařízení, kde se proti sobě postavili dlouholetý neporažený "uvnitř" versus arogantní nově příchozí, skutečný šampión "venku". Finální zápas nepostrádal grády ani napětí, jen jaksi nebylo komu vyloženě fandit, jelikož scénář sympatie k soupeřům (stejně jako jejich šance) rozložil fifty-fifty. Oni také ve výsledku zvítězili oba. ()

Reklama

petaspur 

všechny recenze uživatele

Mistr světa v těžké váze Ranař Chambers je typickým velkohubým představitelem boxerského světa. Nechybí mu nekonečné sebevědomí, nepochybuje o své jedinečnosti a každému dává najevo svou nadřazenost. S nástupem do státní věznice pokračuje mezi mukly v multimediální propagaci sebe sama a je jen trochu zmatený z toho, že ten tichý chlápek meditující v rohu s kapucí přes hlavu se ho vůbec nebojí. Jenže Monroe, jenž má svou celu výhodně pronajatou na celý život, nikdy nepoznal význam slova porážka a proto může být nebezpečný i pro světového šampióna. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

SPOILERY: Film mě první půlku bavil, Snipes a Rhames (konečně ho vidím v jedný z hlavních rolí což se mi libilo) hecujou se mezi sebou ve vězení (me oblíbené prostředí co se filmového světa tyče) kdo je lepší, a každý je chce vidět spolu v ringu, který si ve vězení jako zábavu založili. S průběhem jsem neměl problém, bavil mě.. oba hlavni "hrdinove" mají svou backstory a i svůj charakter. Jenže pak přišlo to nejhlavnejsi z filmu - souboj. A ten me vůbec nebavil už od samého začátku. Trochu jsem to ale tušil, že me to nezaujme. Oblíbil jsem si oba, Snipes ledovej klidas a Rhames typek co da každému ve vězení do držky a je mu všechno jedno. I přesto jsem nikomu nefandil a ten fight mi byl úplně jedno...taky mi přišlo směšný jak Colombo vyhrožoval řediteli věznice, coz mi přišlo dost nereálný a spíš trapný. Hudba fajn. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Nebylo to tak strasny, jak jsem si podle pribehu myslel, ze bude. A Falk v jine roli nez Columbo je proste uzasnej. Skoda, ze tu neni vic boxerskejch zapasu, takle to je skoro furt jen okecavani, zarizovani a cekani na finalni zapas, kterej je celkem slusnej, ale presto nic tak extra, jak bych od dvou neporazitelnejch cekal. Proste takovej film co nenadchne, neurazi a u kteryho jsem se nenudil. ()

Galerie (38)

Zajímavosti (7)

  • Wesley Snipes nosí černý pás v karate, na tento film přesto trénoval 6 týdnů box. (MiCM)
  • Názov sa zobrazí na obrazovke štyrikrát v priebehu celého filmu. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie prebiehalo v dvoch skutočných väzniciach v Nevade. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno