Reklama

Reklama

American Horror Story

(seriál)
  • USA American Horror Story (více)
Trailer 2
USA, (2011–2024), 100 h 14 min (Minutáž: 34–74 min)

Předloha:

Ryan Murphy (kniha), Brad Falchuk (kniha), Danielle Vega (kniha)

Hrají:

Sarah Paulson, Evan Peters, Lily Rabe, Jessica Lange, Denis O'Hare, Kathy Bates, Angela Bassett, Frances Conroy, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(12) / Epizody(132)

Obsahy(1)

Seriál American Horror Story je, jak už název napovídá, hororovým seriálem. American Horror Story však není ledajaký seriál. Má tu zvláštnost, že každá série má stejné herce, ale úplně jiný příběh. Seriál nás zavede do strašidelného domu, psychiatrické léčebny, spolku čarodějnic v New Orleans, do panoptika, do tajemného hotelu a do Ameriky pod velením Donalda Trumpa. Těšte se. Budete se bát! (Bull)

(více)

Recenze uživatele Mylan_ek k tomuto seriálu (3)

Murder House (2011) (S01) 

Spokojenost na začátku kdo by si byl pomyslel že nakonec všichni skončí jako duchové. Člověk si furt říká kdy už odhalí jejich těla a osvobodí je ,ale v tomhle filmu to nefunguje. Vše pasuje jak má konec mě překvapil rodina je kompletní neboť to jedno dítě zemřelo a tak je také duch a to druhé byl antikrist proto zabil tu chůvu... za mě 4 hvězdy si film zaslouží. ()

Asylum (2012) (S02) 

Tak tato série je něco fascinujícího ,ďábel v jeptišce mimozemštani, korupce,experimenty na lidech, sériový vrah krvavá tvář.... prostě všechno jednotlivé podkategorie by nestáli už za nic ale spojit to vše do jedné série kde vše na sebe navazuje je velice promyšlený nápad. Nečekal jsem že Hans Gruber neboli doktor Arden že se nechá spálit se sestrou kterou posedl ďábel ,a to také trošku slabomyslné že jí monsinore jen tak hodí ze 3. patra a tím to hasne. Poslední kapitola byla přesně to co mam rád všechno se uzavře a dopoví se poslední nedopovězené otázky konec je hezký dá se říct že vše dobře dopadne, za mě perfektní série AHS. ()

Freak Show (2014) (S04) 

Klasický AHS . Tahle série mě celkem překvapila kvalitou a tajuplným dějem až do konce za mě spokojenost. akorát mi trochu hnulo svědomím že ty policajty co zabili MEEPA nikdo nezabil. Obsahuje vraha vraždy vše sedí tak jak má na tu dobu kde se děj odehrává to scénáristé dobře zafigurovali jsem velice spokojen. ()

Související novinky

Zemřel herec Mark Margolis

Zemřel herec Mark Margolis

04.08.2023

Ve věku třiaosmdesáti let zemřel ve čtvrtek v nemocnici Mount Sinai v New York City po krátké nemoci americký herec Mark Margolis, mnoha divákům známý především jako zlověstný don Hector Salamanca ze… (více)

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Netflix ulovil Ryana Murphyho

Netflix ulovil Ryana Murphyho

16.02.2018

Jméno Ryan Murphy vám možná nic neříká, určitě ale znáte Plastickou chirurgii s. r. o., Glee, American Horror Story nebo American Crime Story. Ano, tyhle seriálové hity pochází z Murphyho hlavy. A… (více)

Reklama

Reklama